[ 93 Stefan @ 09.07.2009. 22:02 ] @
Našao sam u avi formatu neki film i titlove, i sve to spojio pomoću VSO ConvertXToDVD 3 i napisao na disk i sada to mogu sve lepo da pustim na DVD plejeru i gledam na TV-u, ali komp ne može to da mi pročita!!!
Zna li neko o čemu se radi? Da li je možda korišćeno nešto što XP ne zna da pročita. Ili možda pošto kada se instalira biram između PAL i NTSC (šta god to bilo), a ja sam izabrao PAL, sada to komp ne zna da čita? Da li je do načina rezanja ili tog mog čitača diskova? Ili je možda neka greška u programu?
[ Stranger2 @ 10.07.2009. 15:33 ] @
Pa moguce je da nemas DVD Player na racunaru ili da nije ispravan. Probaj instalirati na primer: PowerDVD, BLazeDVD ili neki slican pa probaj

Citat:
Ili možda pošto kada se instalira biram između PAL i NTSC (šta god to bilo), a ja sam izabrao PAL, sada to komp ne zna da čita?

Dobro je sto si izabrao PAL jer je to evropski standard i svi kucni DVD plejeri kod nas su PAL. A kompjuter inace moze prikazivati i PAL i NTSC DVD-e.
[ 93 Stefan @ 10.07.2009. 15:38 ] @
Otkrio sam šta je! Onda kada sam prvi put pravio sve sam lepo odradio i tek na kraju ubacio disk, koji je bio DVD-RW, jer sam hteo da isprobam kako sve izgleda i morao sam još da iseckam malo ona slova na kraju i lepo bih ga obrisao i posle stavio na normalan. Ali danas sam prvo stavio disk i tek onda pokrenuo program i on mi je rekao da neki plejeri imaju probleme sa RW diskovima, tako da je sigurno do toga.
Imam DVD plejer :) mada ne te, nego koristim KMPlayer jer su te stvari baš ogromne i samo zauzimaju mesto.