[ Matrox_X @ 10.07.2009. 00:35 ] @
treba mi na poslu umesto "kartoteke" , neka vrsta tel. imenika. Nemam iskustva sa tim ali mi se čini da bi pomoću PHP-a i MySQL baze mogao uraditi takav telefonski imenik. Naime, taj imenik bi sadržavao podatke kao što su: Br.Tel.,Ime, Prezime,Ulica,Mesto,RiP(pozicija u centrali),Broj kabela, Broj izvoda, Napomena. Ako neko ima ideju kako da to uradim, molim da mi pomogne i napiše kako da to izvedem. Kako kreirati "TABLE" u MySQL bazi, te kako napraviti kombinaciju PHP i html formi za unos i pretraživanje pretplatnika. OS bi koristio XP i instalirao bi na to XAMPP koji vec ima Apache kao i MySQL.
[ AMD guy @ 10.07.2009. 06:44 ] @
Citat:
Pravilnik:
6. Ne tražite da Vam neko radi domaći zadatak

Ne očekujte da bilo ko obavezno odradi sav posao umesto Vas! Rado ćemo pomoći oko svakog problema u slučaju da Vam "gori pod nogama", pred neki ispit ili posao, ali morate da pokažete na delu da ste u stvari krenuli sa radom i zastali pošto ne znate kako dalje. Ako samo navedete zadatak i specifikacije, u zavisnosti od raspoloženja članova na forumu, možda će se naći neko da odradi kompletan posao, ali pošto to zavisi od entuzijazma samih članova, ne postoji garancija da će se i dogoditi! [ES] posetioci će Vam pomoći da bolje SHVATITE problem sa kojim ste suočeni, ali ponešto morate i sami da uradite!

Pokazi da si barem nesto radio, kako bi neko mogao da ti pomogne.
[ Nikola Poša @ 10.07.2009. 13:41 ] @
Prođi najpre neki osnovan tutorijal PHP-a i MySQL-a. Ovako da bi ti iko nešto rekao morao da krene od krajnje banalnih stvari...