[ owim @ 10.07.2009. 02:48 ] @
Želeo bih da kupim novi USB bluetooth dongle (adapter), i molim za savet koji da uzmem. Bitno mi je: - da se lako instalira/deinstalira i ne zeza sa portovima, drugim aplikacijama. - da lepo radi sa Win XP SP3, poželjno i budućim Win 7 - da mi omogućava da koristim bluetooth handset i da tako telefoniram sa kompa (VoIP), bez cimanja "ovaj adapter neće uz ovaj headset" - da je bar ver 2.1 ERD (Enhanced Data Rates) * Koju marku da ciljam? * Video sam da su cene od 600 din pa naviše. Takođe sam video BT mali kao dugme, koji je super za laptop (ne viri), košta oko 1.600 din, i super bi mi došao uz laptop. :) * Da li su se pojavili BT v.3 uređaji? Oni su mešavina BT i WiFi. Rado bih to imao. :) * Trenutno imam MSI Tboes 1.0 koji je star bar 6 godina i ubija me s drajverima i nekompatibinošću. Deinstalacija ne postoji. Usput može i savet -- koji BT headset da kupim, imam neki na izmaku snage (i volje) za radom? :) Neki easygoing headset koji nije gadljiv sa upari sa BT adapterom ili mobom bez cimanja = lako prepoznavanje. Hvala! :) |