[ deeface3 @ 10.07.2009. 11:17 ] @
| Pre par dana sam u PC (P4, 1.8Ghz, 256 RAM, HDD160, IBM,64mbVGA,OS. WIN XP SP2) ubacio HDD controller,ali ima par problema,kada palim PC cuje se BIP-BIP I nastavi sa radom (podigne win…)I kada se upali trazi mi drajvere (zar uopste trebaju drajveri???). Preko EVERESTa sam saznao da je u pitanju
Device Description HighPoint HPT366 Ultra-ATA/66 Controller
Ako moze mala pomoc I neki URL za drajvere….
HVALA. Pozdrav
|
[ calexx @ 12.07.2009. 10:37 ] @
To je prastari kontroler, u opisu sve piše, a drajvere možeš da nađeš svuda osim na matičnom sajtu pošto ih izgleda odavno ne podržavaju. Ja na staroj ploči imam integrisan HPT370 pa probaj ove drajvere, u opisu piše HPT3xx pa možda i proradi.
[ deeface3 @ 14.07.2009. 16:45 ] @
Hvala za DRIVERe ;-) Windows ga je prepoznao i drivere sam instalirao, ali i dalje se cuje BIP-BIP kada se pali,takodje pri paljenlju uopste mi ne prikaze HDD koji sam prikljucio na taj kontroler. Dali je fora u BIOS podesavanjima ili nesto slicno????
Pozdrav. Hvala
[ calexx @ 14.07.2009. 17:15 ] @
HDD se ne prikaže u prvoj turi, tu su oni koje prepozna kontroler sa ploče. Hard koji je na HPT kontroleru se pokaže u drugom prolazu a čini mi se da se u podešavanja ide sa ctrl-h. Kod mene je kontroler integrisan, prvi prolaz i nemam hardove, samo optika a onda u drugom dva harda na HPT.
Ne znam zašto bipće, možda mu je to neka inicijalizacija ili nešto nije u redu ali ako radi onda zanemari.
[ deeface3 @ 18.07.2009. 14:31 ] @
Hmmmm.... opet nece,pogledao sam u DEVICE MENAGERu i pise THIS DEVICE CANNOT START. (Code 10)
Mislim da DRIVERI bas i ne pasu...ako neko zna neki URL za DOWNLOAD DRIVERa bilo bi odlicno. Hvala puno. Pozdrav
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.