[ 2fAst4aNY1 @ 13.07.2009. 15:25 ] @
Zvucnici su stvarno odlicni,ali imam jedan jako cudan problem,naime kad stoje na idle,nebitno da li su prikopcani na laptop ili samo stoje ukljuceni i nepovezani na lap u levom zvucniku se cuje neki radio signal,ne znam kako i odakle ga kupi i to postaje iritantno pogotovo kad slusam tiho.Da li neko moze da mi pomogne sa ovim problemom? Hvala unapred :)
[ vodjang @ 14.07.2009. 09:36 ] @
Citat:
2fAst4aNY1: Zvucnici su stvarno odlicni,ali imam jedan jako cudan problem,naime kad stoje na idle,nebitno da li su prikopcani na laptop ili samo stoje ukljuceni i nepovezani na lap u levom zvucniku se cuje neki radio signal,ne znam kako i odakle ga kupi i to postaje iritantno pogotovo kad slusam tiho.Da li neko moze da mi pomogne sa ovim problemom? Hvala unapred :)

Meni se desio sličan problem.
Isti je otklonjen zamjenom signalnog kabla sa kvalitetnijim ( bolje oklopljenim )!!!
pozz
[ mangathaboy @ 27.02.2010. 12:58 ] @
da se nadovezem na temu...danas sam kupio iste zvuchnike..i primecujem jedan drugi problem...ona "panel" pozadi gde je on off button se basx greje...pa sada ne znam da li im to smeta ili je normalno..kako je kod vas?