[ ((BugA)) @ 14.07.2009. 15:04 ] @
Maler :( Možda godinu dana nisam koristio aparat, prvo mi nije trebao, kasnije su baterije odapele jer nisu korišćene, a nikako da uzmem nove. Kupio juče konačno nov komplet baterija, stavio ih na punjenje i danas došao trenutak da isprobam aparat, konačno! :) Sve je lepo radilo, displej, slikanje, nema problema. Povezao sam aparat sa kompjuterom da prebacim neke slike koje mi već poduže džonjaju na aparatu, i sve je lepo funkcionisalo. Međutim, u jednom trenutku, dok sam brisao neke slike, ugasi mi se aparat sam od sebe. Ništa, ja ga upalim, nisam primetio ništa neobično, ponovo ga prepozna kompjuter, nastavim da kopiram i brišem slike, i to je to. Kasnije razvezao aparat i poneo ga napolje da posle sto godina napravim neku fotku... ali hoćeš. Upalim ga ja, ništa. Držim dugme da se uključi, ma jok. Obzirom da sam žurio, vratim ga u torbicu i nastavim dalje, već se nervirajući, misleći da je opet nešto do loših baterija. Nešto posle, opet ga izvadim, uključim, prebacim sa pergleda na snimanja - izađe lepo objektiv! Tad i primetim da lampica svetli, aparat je uključen. Hm, samo displej ne radi... Pritiskam dugme za promenu moda displeja, ma jok, ništa, crn k'o đavo. Gledam kroz tražilo, zumiram, ma sve lepo radi, samo displej ni da bekne. ... i tako. Baterije su ipak sasvim u redu, aparat radi u potpunosti, s tim što ne mogu ništa podešavati jer ne vidim opcije na displeju. Kupljen je 2003. godine, i služio me je odlično nešto više od tri godine, bez ikakvih problema. Sledi pauza, i sad sad ponovo rešio malo da ga aktiviram, ali 'oćeš... Nisam mislio da kupujem novi aparat, ovaj mi je još uvek sasvim zadovoljavajući (3.2 MPix), ali sad ne znam šta da radim. Ne mogu da verujem da sam toliki maler :( Da li je neko imao slično iskustvo, i šta se preporučuje? (poseta ovlašćenom servisu je sigurno prva stvar, ali obzirom da živim u Boru, to za sada preskočite, ako ima nekih drugih ideja za isprobati). [Ovu poruku je menjao ((BugA)) dana 14.07.2009. u 16:36 GMT+1] [Ovu poruku je menjao ((BugA)) dana 14.07.2009. u 16:42 GMT+1] |