[ riki82 @ 16.07.2009. 14:00 ] @
Java Script Guru Neophodni uslovi: * obavezno znanje jQuery * obavezno znanje Ajax-a * znanje xHTML-a, CSS-a, XML-a, DOM-a * poznavanje MVC modela * poznavanje rada u Framework-cima * ozbiljan odnos prema poslu, poštovanje rokova i procedura Šta mi nudimo: * zaposlenje nakon probnog perioda od 3 meseca * odlični platni uslovi * rad na međunarodnom projektu * mogućnost kasnijeg održavanja projekta i rad na budućim projektima PHP programmer 2 izvršioca Neophodni uslovi: * obavezno znanje MVC modela (OOP) * obavezno znanje rada sa Framework-om * znanje Json-a * znanje xHTML-a, CSS-a * znanje SQL jezika * rad u timu Šta mi nudimo: * zaposlenje nakon probnog perioda od 3 meseca * odlični platni uslovi * rad na međunarodnom projektu * mogućnost kasnijeg održavanja projekta i rad na budućim projektima SQL programer Neophodni uslovi: * profesionalan nivo rada sa bazom * UML modeliranje * rad u timu Šta mi nudimo: * zaposlenje nakon probnog perioda od 3 meseca * odlični platni uslovi * rad na međunarodnom projektu * mogućnost kasnijeg održavanja projekta i rad na budućim projektima PHP / MySQL programer Neophodni uslovi: * obavezno znanje MVC modela (OOP) * obavezno znanje rada sa Framework-om * znanje JSon-a * znanje SQL jezika * rad u timu Šta mi nudimo: * zaposlenje nakon probnog perioda od 3 meseca * odlični platni uslovi * rad na međunarodnom projektu * mogućnost kasnijeg održavanja projekta i rad na budućim projektima PHP Project Manager - Team Leader Neophodni uslovi: * dugogodišnje radno iskustvo u oblasti web programiranja u timovima * obavezno znanje MVC modela (OOP) * obavezno znanje rada sa Framework-om * znanje JSon-a * znanje SQL jezika * znanje xHTML-a, CSS-a * rad u timu Šta mi nudimo * zaposlenje nakon probnog perioda od 3 meseca * odlični platni uslovi * rad na međunarodnom projektu * mogućnost kasnijeg održavanja projekta i rad na budućim projektima Svi zainteresovani, pošaljite nam detaljan CV kao i vaš portfolio (linkovi ili fajlovi) ranijih radova na:[email protected] |