[ P_E_T_A_R @ 16.07.2009. 16:59 ] @
Ovako: imam kablovski od Sbb-a internet i njihov Scientitic Atlanta epc2100r2 modem, 1.5MB protok... Kupio sam Wireless ruter TP-Link tl-wr542g i pustio net na laptop (vista) i pc racunar ( windows Xp) Laptop ima wireless u sebi a za desktop sam kupio TP-Link tl-wn422g za usb Konekcije sam pravio rucno, Network authentication : SHARED ; data encryption: WEP; na laptopu radi besprekorno, konektuje se cim se upali i ne puca veza na desktopu se moram rucno konektovati, desava se da ne mogu da se konektujem a kad se konektujem veza pukne posle 5-15min, radio nesto ili ne na internetu. Probao kod drugara-stan pored isto se desava (isto windows XP) u podesavanju sam nasao authencatation, ima da se upali i ugasi ENABLE IEEE 802.1x authencation for this network ? stiklirati ili ne ? i pod opcija : EAP type: pa odabrati : Protecter EAP (PEAP) ili Smart Card od other Certicate i da li stiklirati opcije : 1. Authenticate as computer when computer information is evailable ? 2. Authenticate as guest whet user or computer information is unavaulable ? Jel ima negde da se pali i gasi diskonektovanje ?? Kako da resim pucanje veze ? Hvala ? [Ovu poruku je menjao P_E_T_A_R dana 16.07.2009. u 18:15 GMT+1] |