[ Neven Blazic @ 17.07.2009. 12:16 ] @
Pozdrav, problem je sledeci, imam meni koji se generise iz baze putem php a, meni je tipa Code: <ul><li><a href='#'>Meni 1</a></li> <li><a href='#'>Meni 2</a> <ul> <li><a href='#'>Meni 2 2 </a></li> </ul> </li> </ul> e sada pri loading dokumenta uradim colapse menija da bude skupljen pomocu jquery tipa Code: itd,$('ul ul').hide(); i na klik namestio sam da otvori taj odredjeni pod meni Code: $('ul a').click(function(){ if ($(this).next().is(':hidden')){ $('ul ul').hide(); $(this).next().show(); }else{ $(this).next().hide(); } return false; }); uglavnom to sve funkcionise, ja sad ocu kad neko klikne na npr pocetnoj stranici(index.php) na opsirnije na neku vest, da se normalno ocita ta vest i da otvori(strane.php) odgovarajuci podmeni u kom se nalazi ta vest. Generisanje stranica je inace preko php a, ja sam uspeo da selektujem link u pod meniju te odredjene vesti i da dodam neku klasu tipa Citat: echo"$('ul ul li a[href*=$storyid]').addClass('kkk');"; Ako je neko razumeo sta meni treba i ima neku ideju neka se javi Unapred hvala poz [Ovu poruku je menjao Neven Blazic dana 17.07.2009. u 22:42 GMT+1] |