[ supersonik @ 20.07.2009. 07:36 ] @
| Zbog cega ne mogu da otvorim neke PDF dokumente,a koje sam ranije mogao?U preview i dalje mogu da vidim pocetnu stranicu ,ali kad pokusam da otvorim doceka me sledeca poruka.

Skinuo sam Autodesk Invertor u 2 fajla od po 3+1GB s ekstenzijom UIF.Pokusao sam sa MagicISO (registrovanim) da otvorim i dekompresujem fajl ,ali na kraju dobijem ovu poruku

,kao da nije u pitanju .uif fajl.Probao sam da promenim ekstenziju u .rar,.iso,.zip,ali nista ne menja stvar.Zna li neko o cemu se radi,ne izgleda mi da je u pitanju ostecen fajl.
Racunar je cist od virusa,i raznih drugih buba tako da nije to u pitanju. |
[ trfgyuiktgufvh @ 22.07.2009. 23:55 ] @
Da ne otvaram novu temu, takodje imam problema sa otvaranjem pdf fajlova s tim sto meni izlazi poruka:
"There was an error opening this document. The file is damaged and could not be repaired."
Stvar je u tome sto je fajl skinut sa neta u celosti i sto mi je jako vazan pa ako bi neko mogao da pomogne kako mogu da dodjem bar do necega iz dokumenta
Hvala unapred
[ trfgyuiktgufvh @ 23.07.2009. 00:45 ] @
"Resih" problem instaliranjem novije verzije Reader-a :)
at supersonik
copy/paste tekst koji ti izadje u gugl, valjda je jos neko imao taj problem
PS nemojte me u bisere I'm beggin' you
[ supersonik @ 23.07.2009. 12:09 ] @
U vezi PDF ,mislim da nije vezano za verziju,jer ako sam mogao jednom da otvorim,a nista u medjuvremenu nisam menjao na tom fajlu i stalno mi je na kompu,ne vidim u cemu je problem.Gledam sad i ostale forumase za UIF izgleda da nisam jedini s tim problemom,a kako i ne bi kad su kinezi u pitanju.
MagicISO is actually a Chinese company that injects software packages into the torrent community where the files have the annoying UIF extension. They do this to encourage people to buy their product.
[ trfgyuiktgufvh @ 23.07.2009. 14:54 ] @
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.