[ blentavi_vuja @ 21.07.2009. 19:01 ] @
| zanima me da li vec neko ima iskustva sa gore pomenutim naslovom i kakva su misljenja vredi li ulagati....da li ova zvucna kartica ima digital out?
Mod Edit: Nije dozvoljeno postavljati linkove do domacih webshopova. Izmenjen naslov.
[Ovu poruku je menjao Binary Mind dana 21.07.2009. u 22:12 GMT+1] |
[ Binary Mind @ 21.07.2009. 21:13 ] @
Za sta bi koristio karticu?
[ blentavi_vuja @ 23.07.2009. 14:16 ] @
pa za poboljsanje zvuka imam pioneer reciver i na starom kompu zvucnu karticu soun blaster i pioneer i kartica su povezani digitalno pa je zvuk bas dobar....isto to bih zeleo da postignem sa laptopom koliko je moguce....
[ Binary Mind @ 23.07.2009. 21:15 ] @
Ovo je komentar cisto gledajuci specifikacije jer karticu licno nikad nisam imao u rukama. Kartica ima digitalni S/PDIF (TOSLINK/opticki) in i out, a ukoliko zelis analogni 5.1 ili 7.1 zvuk, moras da kupis opcioni breakout kabl sa adekvatnim konektorima sto dodatno povecava cenu kartice. Nema sopstveni X-Fi (EMU) audio procesor vec koristi CPU snagu za obradu zvuka. Ne podrzava ASIO low latency drajvere. Sve u svemu po meni nije vredna ulozenih para, ali ako ti je samo potreban digitalni izlaz moze da posluzi. Koja vrsta digitalnih konektora postoji na risiveru?
[ blentavi_vuja @ 25.07.2009. 08:15 ] @
koliko ja znam ima dva koaksialna digitalna ulaza ako grsim radi se o pioneer reciveru vsx-417,pa ima li neko drugo resenje neka spoljna kartica koja radi na usb.....
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.