[ cubaka @ 15.12.2003. 00:50 ] @
| Kada god startujem komp pojave se pet istih errora u event viewer:
BtCap,WDM Video Capture service failed to start; BtTuner, WDM TvTuner service failed to start; BtXBar, WDM Crossbar service failed to start;
The service cannot be started, either because it is disabled or because it has no enabled devices associated with it.
The nVidia WDM Video Capture (universal) service failed to start;
The nVidia WDM A/V Crossbar service failed to start;
The sistem cannot find the file specified.
Imam XP pro i to su jedine greske koje prijavljuje. U device manager (Sound, video and game controllers\Legacy Video Capture Devices) sam video da nedostaje "BT878 VfW to WDM mapper (32bit) driver". Da li je to problem i gde da nadjem driver? |
[ iNCUBUs @ 15.12.2003. 23:26 ] @
Citat:
cubaka:
...
Imam XP pro i to su jedine greske koje prijavljuje. U device manager (Sound, video and game controllers\Legacy Video Capture Devices) sam video da nedostaje "BT878 VfW to WDM mapper (32bit) driver". Da li je to problem i gde da nadjem driver?
Probaj da ih nadjes na cd-ovima koje si dobio uz tv karticu :)
[ cubaka @ 16.12.2003. 15:18 ] @
Sve je to super, ali ja nemam TV katricu!
[ kUdtiHaEX @ 16.12.2003. 22:49 ] @
Onda si nekako instalirao drajvere za istu...
[ tenzor001 @ 24.10.2005. 14:36 ] @
Koristim GeForce 2 mx/mx400 (xp -os), i isto mi se pojavilo, kad sam instalirao drivere sa CD, da imam tvtuner i jos neki hardware za koji nisam ni znao do tada (sve kao dio graficke), odnosno nisam ih vidio u Device Manageru ni ko instaliran ni ko neinstaliran hardware. Sto je jos cudnije sad mi pise da je instaliran i "working properly". Za Location ima: on NVIDIA GeForce 2 MX/MX400. Sad me zanima, da li je moguce da je instaliranjem drivera za hardware koji "ne postoji" bilo moguce da su windowsi sami stvorili i hardware. Problem je u tome sto ne znam kako bi ispitao tvtuner, dal' postoji neki software za to?
btw. sto je to RAID controller?
Hvala
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.