[ ZockyBoy @ 23.07.2009. 21:18 ] @
| Da li neko moze da mi odgovori da li ovaj laptop uopste ima SPDIF i ako ga ima, kako da ga aktiviram.
Imam AIWA reciever sa digitalnim ulazom, ali se jednostavno nista ne desava kada ga ubodem.
Prilikom ubadanja 3,5 mm jack-a u bilo koji od 4 izlaza, uvek mi ponudi neku od analognih opcija, a sam klizac za SPDIF je `grayed out` tj nije dostupan.
Kad se aktivira Dolby live, opet nista.
Help??? |
[ Binary Mind @ 23.07.2009. 22:11 ] @
Koji operativni sistem koristis na tom laptopu?
[ SASA M. @ 23.07.2009. 22:15 ] @
s/pdif je zasebankonektor u odnosu na analogne izlaze. treba da imas taj odgovarajuci konektor da bi ostvario konekcji u sta cisto sumnjam da to ovaj model ima. :)
[ Binary Mind @ 23.07.2009. 22:18 ] @
Kod MSI EX630X laptopova zeleni headphone out je ujedno i S/PDIF TOSLINK/optical out. Za VR seriju vec nisam siguran.
[ SASA M. @ 24.07.2009. 21:48 ] @
Morao bi da ima, bar prema tvrdnji proizvodjaca, opticki na izlaz za slusalice, da su ubacili poseban konektor bio bi siguran da li radi ili ne ovako ne znas gde je greska.

[ ZockyBoy @ 26.07.2009. 09:01 ] @
Hvala vam na odgovorima, ali imam jedno podpitanje...
Na recieveru imam kao digitalni ulaz i činč i optički priključak.
Preko činča sam normalno povezao DVD plejer i to šljaka bez problema.
Da li mi za povezivanje sa laptopom treba neki poseban analogno - optički kabl, tj. da li to postoji.
Ili jednostavno kablić 3,5mm koji ima dva činča sa druge strane (pa jedan od ta dva činča u digitalni ulaz)?.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.