[ Radovan_Dz @ 24.07.2009. 01:48 ] @
Postoji li program kao skolski dnevnik???
[ 93 Stefan @ 26.07.2009. 12:36 ] @
Mislim da se neko baš skoro raspitivao kako da napravi dnevnik, ali nisam siguran, potraži.
Što ne probaš u Excelu da sam uradiš? Nije baš toliko teško, a imaš vremena do septembra. Čak se ni ne koriste neke teške funkcije, samo nekoliko osnovnih. Najteže je da se odredi nečiji prosek na kraju godine, ali i to je dugo možda samo jedan redić.
[ Take 5 @ 26.07.2009. 13:28 ] @
Ima jedna poveća tema na forumu Access: Školski dnevnik, ali koliko se sećam autor ove teme je i tamo učestvovao u diskusiji (možda i grešim)... tako da onda nije baš jasno čemu ova tema ovde?!?
[ Radovan_Dz @ 28.07.2009. 20:24 ] @
Citat:
93 Stefan: Mislim da se neko baš skoro raspitivao kako da napravi dnevnik, ali nisam siguran, potraži.
Što ne probaš u Excelu da sam uradiš? Nije baš toliko teško, a imaš vremena do septembra. Čak se ni ne koriste neke teške funkcije, samo nekoliko osnovnih. Najteže je da se odredi nečiji prosek na kraju godine, ali i to je dugo možda samo jedan redić.

Pokusacu da uradim.
Hvala u svakom slucaju.
[ 93 Stefan @ 31.07.2009. 19:14 ] @
Ja sam tako napravio samo za sebe da ne bih morao svaki čas da računam prosek, pa ako ti nešto zatreba mogu da ti pošaljem. To samo lepo kopiraš na nekoliko mesta, dodaš izostanke i super ti je...
[ tnenad @ 06.08.2009. 04:22 ] @
Excel +/ Access