[ Organ Vlasti @ 28.07.2009. 11:40 ] @
Zdravo svima.

Imam sledeći problem i nadam se da postoji neko ko mi u rešavanju istog može pomoći Smile:

Već desetak dana imam kontinuirani problem sa ADSL konekcijom - mts internet koristim. Pre mesec dana kupljena je nova ploča sa integrisanom mrežnom kartom. Nakon razgovora sa tehničkom podrškom i tvrdnje da je u pitanju softver ili možda mrežna karta ili kabl, uradila sam sledeće:

- kupila novu mrežnu kartu
- kupila novi intenet kabl
- oborila i reinstalirala sistem (stručno lice, ne ja lično)

Rezultat - protok i dalje mizerno slab 77/30 i tome slično. Za sve to vreme, lap top ima normalnu konekciju. Ozbiljno se vodim mišlju da stoni računar nepovratno izbacim kroz prozor!

Može li se išta tu uraditi i otkriti, ima li mu pomoći?

Pozz
[ Milan M. Radovic @ 31.10.2009. 17:08 ] @
Ne bih rekao da je problem mrezna kartica od kompa... sad ne znam sta su rekli iz tehnicke, ali posto koristite Telekom, onda problem sa brzinom moze biti i u losem telefonskom kablu (da se negde "iscvikao"... kod pragova, zbog vrata i sl.) ili losom instalacijom u zgradi (malo manje cest slucaj..)

U svom brosweru (internet explorer, mozilla...itd) unesite http://192.168.1.1 (pod uslovom da niste menjali nista oko modema
sad... sifra i korisnicko ime zavisi od modema koji koristite, najcesce je admin admin ili admin password ili telekom telekom.
Treba pogledati, kad se ulogujete na modem, statistiku ADSL-a i potraziti polje attenuation (valjda se tako pise) i polje SNR margine i sta tamo pise od vrednosti?
[ calexx @ 31.10.2009. 18:45 ] @
Samo da proverim, šta je to ADSL mts internet?