[ Dark Oman @ 30.07.2009. 08:29 ] @
| Treba mi pomoc naime ne znam zasto se odjednom ovo desilo, kada sam jutros stigao na posao sve klijent masine su prikayivale ovu gresku "moj domen" @SERVER The remote server machine does not exist or its unavaible!!!... pogledam sva podesavanja posto su svi u domenu i sve je ok..proverim Event Log sve radi! ali klijenti i dalje ne mogu da se konektuju na net i da imaju komunikaciju sa serverom! jedino server ima konekciju i ka netu i ka IS-u!!resetovao sam celu mrezu svaki uredjaj i |
[ pavlakus @ 30.07.2009. 10:39 ] @
slican problem je bio u jednoj firmi i na kraju se ispostavilo da su fasovali neki virus koji prosto receno disable-uje tcp/ip protokol i samim tim onemugucio ke komunikaciju u mrezi. jeedino resenje je bilo da se sve raskaci sa mreze i onda se cisti jedan po jedan i vraca se u mrezu. pokusaj ovo sa jednim compom cisto da vidis da li ce pomoci
[ Dark Oman @ 05.08.2009. 07:44 ] @
ne znam sta se desava??? nesto sam cacako bzv i proradilo je ! koristim NOD 32 Smart Security 4 na svim masinama i non stop on radi svoj scan...ne znam ali evo opet jutros se desava ista stvar! nece na net a pokazuje na klijentima da ima konekciju sem na jednom i mogu videti server, ali protok nema opet se ista greska prikazuje!! ajde pokusacu da to i uradim da vidim da li deluje tvoj savet...bilo bi mi od velike pomoci ako znas koji su oni virus fasovali i kako su ga se otarasili tj. kojim AV programom!.. hvala jos jednom!
[ Dark Oman @ 07.08.2009. 08:36 ] @
Problem resen...:)..firewall nije bio podesen!
hvala svima!
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.