[ saneldz @ 30.07.2009. 14:47 ] @
| Besplatna "osakacenja" verzija Nero-a
Citat: This version of Nero 9 contains simply data burning and disc copying features for CDs and DVDs. Additional features and functionality are available with an upgrade to Nero 9 full version.
Citat: What’s better than free? Free forever! Nero offers you the chance to enjoy Nero’s world-renowned data disc burning and copying features for an unlimited time, absolutely FREE! Enjoy basic data burning and copying capabilities for your CDs and DVDs from the world’s most trusted digital media brand, Nero. This version of Nero 9 contains simply data burning and disc copying features for CDs and DVDs. Additional features and functionality are available with an upgrade to Nero 9 full version.
NOTE: To keep your system clean, it is recommended to deselect the Ask toolbar options during the installation.
DOWNLOAD: http://www.softpedia.com/progD...Nero-Free-Download-134758.html
Info:http://www.neowin.net/forum/in...6&st=0&#entry591355462 |
[ Milan86 @ 30.07.2009. 17:31 ] @
Da li je moguće da su se konačno opametili?  Još će free verzija ispasti bolja, 54,5 MB free verzije naspram 383 MB komercijalne verzije je velika razlika!
Ovo zadovoljava potrebe većine korisnika.
[ calexx @ 30.07.2009. 17:42 ] @
Meni više liči da ovo radi skoro isto što i deo Windowsa koji je namenjen rezanju. Probaću ga kasnije ali mi deluje previše osakaćeno.
[ Milan Gligorijevic @ 30.07.2009. 18:37 ] @
Ne moraš da probaš jer su mu mogućnosti smešne. Sve četiri se vide na sledećeoj slici. Poseduje rezanje, kopiranje, brisanje i analizu diska. Da ima još barem opciju za .iso fajl pa i da ga koristim, ovako ništa...

[ icobh @ 30.07.2009. 20:41 ] @
Citat: Milan Gligorijevic: Da ima još barem opciju za .iso fajl pa i da ga koristim, ovako ništa...
Ne može spržiti ISO Image ili ne može ga kreirati od kompilacije? Ili oboje?
[ Zoran Rodic @ 30.07.2009. 21:26 ] @
Citat: Milan Gligorijevic: Ne moraš da probaš jer su mu mogućnosti smešne. Sve četiri se vide na sledećeoj slici. Poseduje rezanje, kopiranje, brisanje i analizu diska. Da ima još barem opciju za .iso fajl pa i da ga koristim, ovako ništa...
Za firme uglavnom dovoljno ... legalno i funkcionalno u elementarnim okvirima, a poznato je da svi hoće Windows, Word i Nero ... :)
Ne vidim nigde neko upozorenje da je isključivo namenjen kućnoj upotrebi.
Jedino upozorenje jeste od Nod-a koji signalizira W32/Toolbar AskSbar ... ali to ''uvaljuje'' i stariji brat.
[ Milan Gligorijevic @ 30.07.2009. 21:27 ] @
Jedino može da nareže .iso fajl baš kao fajl, ništa dalje od toga
Kao što reče calexx, nudi gotovo iste mogućnosti kao opcija za rezanje iz windows-a.
Evo još četiri slike za te četiri mogućnosti koje sam naveo.
Sve ostalo što se vidi na slikama nije dostupno bez upgrade-a. Da, Ask je hteo da postavi za default browser i još toolbar da instalira. To sam naravno odbio.
Konkurentni besplatni programi donose mnooogo više mogućnosti, a ova besplatna verzija je teška oko 130MB. Za te megabajte može mnogo više da se dobije 
[ calexx @ 30.07.2009. 21:35 ] @
Ipak ću i ja da ga kasnije probam, ovde imam XP i traži da instalira novi installer ili tako nešto pa ću da ostavim za kući.
[ saneldz @ 30.07.2009. 21:57 ] @
Ja sam ga downloadovao ali nisam instalirao. Koji ce mi vrag to?
130 MB! Radije instaliram ImgBurn od 2MB i imam sve sto mi treba.
[ Catch 22 @ 30.07.2009. 22:32 ] @
Kao da čitaju komentare ovde na forumu!?
LOL
(A naš Ivan već odavno nema više veze sa njima...)

[ Milan86 @ 30.07.2009. 22:43 ] @
Ljudi moji zaista ne vidim svrhu korišćenja komercijalne i free varijante Nera. Pogledajte šta sve može jedan mali besplatan programčić u odnosi na besplatnu verzija Nera čiji je instalacioni fajl ~17,8 puta manji od instalacionog fajla besplatne verzije Nera:
[ calexx @ 31.07.2009. 16:21 ] @
Citat: Milan Gligorijevic: Jedino može da nareže .iso fajl baš kao fajl, ništa dalje od toga :) Probao sam ga sinoć, može da radi sa imidžima ali sa nrg a iso nisam probao mada nije nemoguće. Samo je potrebno da se uključi upotreba Image Recordera. Ipak, preterano je isečen i skoro da nema potrebe da se integrisano rezanje zameni ovim.
Od ostalih (malih) programa priznajem samo ImgBurn dok su ostali tako-tako, recimo donekle upotrebljivi.
[ 93 Stefan @ 31.07.2009. 19:07 ] @
A taman sam se obradovao da su se možda opametili i da su stavili samo onaj deo za rezanje bez onih raznih gluposti... Oni stvarno očekuju da će neko to da instalira? Ko još oće da optereti svoj komp ipak još može da stavlja one Lite i Micro verzije.
Citat: calexx: Od ostalih (malih) programa priznajem samo ImgBurn dok su ostali tako-tako, recimo donekle upotrebljivi.
Meni je on u poslednje dve verzije uspeo da uništi 2 DVD+RW i 3-4 DVD-R! Jeste da deluje kao ogroman broj, ali to je ipak u poslednja 3 meseca.
[ calexx @ 31.07.2009. 19:30 ] @
ImgBurn ne spada u one jednostavne zamene ozbiljnih programa koji imaju 2-3 operacije i završavaju posao većini nego je to vrlo ozbiljan program koji mora da se dobro prouči pre korišćenja.
Kako može da uništi DVD+RW?
[ 93 Stefan @ 31.07.2009. 22:05 ] @
Ne znam, jedino što znam je da više ne mogu da ih obrišem, a poslednje što sam na njih pisao sa ImgBurnom nije čitljivo.
[ Catch 22 @ 01.08.2009. 01:32 ] @
^ Možda im je samo istekao normalan životni vek, ili su možda oštećeni?
Moja iskustva sa ImgBurn su veoma pozitivna, već duže vreme ga instaliram obavezno na svaku mašinu (za razliku od Nera)
[ Hackman @ 01.08.2009. 14:36 ] @
Jel može neko da da link po mogućstvu direktan za taj program
[ SlobaBgd @ 01.08.2009. 15:31 ] @
http://download.softpedia.com/...d_tools/Nero-9.4.12.3_free.exe
Ja skinuo, instalirao, pokrenuo, pregledao i isključio. I deinstalirao.
Recimo da sve to što može ovaj Nero - radi ispravno. To se od Nera očekuje. Ali to što može je - malo.
Toliko ima boljih besplatnih rešenja da ne želim da mi se svaki put kad hoću da narežem disk, pred očima mota Nero reklama.
[ Hackman @ 01.08.2009. 16:12 ] @
Mislim da se nismo razumeli, nisam tražio direktan link za nero nego za taj
inb burn ili kako se već zove u svakom slučaju hvala a ako vam nije teško
može mi neko poslati direktan za taj program. Unapred hvala
[ Milan86 @ 01.08.2009. 16:42 ] @
Citat: Hackman: Mislim da se nismo razumeli, nisam tražio direktan link za nero nego za taj
inb burn ili kako se već zove u svakom slučaju hvala a ako vam nije teško
može mi neko poslati direktan za taj program. Unapred hvala
www.imgburn.com
[ Ivan Dimkovic @ 01.08.2009. 16:53 ] @
Citat:
(A naš Ivan već odavno nema više veze sa njima...)
Pa imam neke, recimo firma koju smo napravili ima deal sa Nerom oko deljenja koda... doduse tu se moja veza sa Nerom zavrsava... mada, kad sledeci put budem bio tamo mogu im preneti vase impresije, doduse sumnjam da ih nisu culi do sada vec N puta :-)
[ calexx @ 01.08.2009. 16:56 ] @
Citat: Hackman: Mislim da se nismo razumeli, nisam tražio direktan link za nero nego za taj
inb burn Direktan link http://download.imgburn.com/SetupImgBurn_2.5.0.0.exe a ima i srpski prevod http://download.imgburn.com/translations/serbian_latin.zip.
[ Milan86 @ 01.08.2009. 18:05 ] @
Nisam ga džabe uputio na matičnu stranicu jer ti linkovi ne rade (mora da im se pristupi sa matične stranice)
http://www.imgburn.com/index.php?act=download
[ Cileinteractiv @ 20.08.2009. 12:37 ] @
Image burn je sasvim dobar softver. Probao sam ga i odustao od instalacije Nera.
[ Stranger2 @ 13.09.2009. 14:19 ] @
Citat: Ljudi moji zaista ne vidim svrhu korišćenja komercijalne i free varijante Nera. Pogledajte šta sve može jedan mali besplatan programčić u odnosi na besplatnu verzija Nera čiji je instalacioni fajl ~17,8 puta manji od instalacionog fajla besplatne verzije Nera:
od kojeg programa su ovi featuresi na slici?
[ 93 Stefan @ 14.09.2009. 22:27 ] @
To je od CDBrunerXP-a.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|