[ Symbian forever @ 31.07.2009. 17:57 ] @
![]() Posto vidim da niko nije uradio test ovog aparata ja cu. Dizajn Sto se dizajna tice ovaj telefon i dan danas spada u sam vrh palmovih telefona(80mm x 115mm x 10mm).Dugmici su logicno postavljeni i ako ih ima samo 6.Kuciste je veoma kvalitetno zato sto je izgradjeno od aluminijuma.Ekran je monohromatski i za danasje uslove veliki sa 3.2" ali rezulucija(160x160 px) ne bi danas mogla da osvoji nagradu i pored slabe rezulucije lako se moze citati tekst na njemu.Problem nastaje kada ovaj uredjaj koristite na jakom suncu.Vidljivost drasticno opada ali ipak ostaje u prihvatljivom nivou. Kod ovih uredjaja(PDA)problem je uvek u cuvanju stylusa ali posto je palm palm resen je i ovaj problem.Stavljene su cak 2 stylusa unutar kucista. ![]() Funkcionalnost Da se odmah razjasni da je ovo PDA uredjaj a ne mobilni telefon odnosno sa nije moguce voditi razgovore.Mikroprocesor(Motorola DragonBall EZ MC68EZ32 ![]() ![]() Kupovina Danas je veoma tesko naci model koji je stvarno ocuvan i pogotovu da bude u full oprememi.Ja sam moj slucajno nasao na internet aukcijskoj kuci po ceni od 550din u fullu.Ja licno preporucujem svakom ko trazi jedan prost ali dobar organajzer i naleti na ovaj model da ga kupi zato sto za male pare dobijete mnogo muzike ![]() ![]() I ako sad kaze neko da niko vise ne koristi te stare uredjaje neka pogleda ovu sliku. ![]() |