[ bttp @ 02.08.2009. 15:10 ] @
Moderator flylord briše poruku samo zato što mu se ne sviđa šta piše jer je upućeno njegovim stavovima koje je iznosio u dotičnoj temi, a koji su po mišljenju i ostalih učesnika najblaže rečeno uskogrudi i malodušni.

Citat:
Citat:
flylord: A male dushe se uvek raduju tudjem, jer je tudje uvek bolje nego svoje.

Kakvo lupetanje - za medalju!

Upravo suprotno, sitne duše se uvek raduju samo za sebe, a gledaju da komšiji crkne krava. Velikodušni se raduju i za drugoga. Trebalo bi malo da preispitaš svoje stavove.
--cut here--

Dodatni razlog brisanja koji je moderator naveo:
biraj reci...Kao što se vidi nisam napisao nijednu ružnu reč.
[ flylord @ 02.08.2009. 15:18 ] @
Citat:
Kakvo lupetanje - za medalju!


ovo smatram za vredjanje i nekulturu u izrazavanju, i uvek (kad primetim) to brisem bez obzira kome je upuceno.
A kao sto sam mnogo puta rekao, ne editujem poruke na MZ-u
[ bttp @ 02.08.2009. 15:29 ] @
Mnogo više vređaju tvoji stavovi od dotične fraze, ali ti o tome ne razmišljaš - može ti se da brišeš pa udri.

Uostalom neka drugi daju svoje mišljenje.
[ flylord @ 02.08.2009. 15:35 ] @
super, onda i ti koristi svoje stavove, a ne fraze... Kad komuniciras sa bilo kim na temama koje ja pratim.
[ anon142305 @ 02.08.2009. 15:42 ] @
Citat:
bttp: Mnogo više vređaju tvoji stavovi od dotične fraze

Mozda je moderatorima dozvoljeno da vredjaju, a ako im se dokaze da nisu u pravu, ne desava se prihvatanje toga, vec brisanje poruka.

Citat:
flylord: ovo smatram za vredjanje i nekulturu u izrazavanju, i uvek (kad primetim) to brisem bez obzira kome je upuceno.


Ali bice, ipak, da se takve poruke moderatora ne brisu, kao ni poruke onih korisnika ciji su stavovi bliski moderatorskim...

[ flylord @ 02.08.2009. 15:49 ] @
Ja nisam od onih koji ne brisu poruke moderatorima a i njima je zabranjeno da vredjaju korisnike. Vec smo imali slucajeve da su moderatori skinuti sa pozicija zbog vredjanja... A kao sto sam napomenuo, ako pratim temu, moderisem je. Ako ne pratim temu onda ne znam sta se desava. Uvek kao korisnici mozete da prijavite krsenje pravilniika i od strane moderatora.
A u MZ ja jako retko zalazim...
[ Nebojsa Milanovic @ 02.08.2009. 15:52 ] @
Punog srca sam otvorio temu o Nađi i nastup Flylorda u njoj smatram neprihvatljivim i lošim jer urušava svečani trenutak koji nam je priredila.

Međutim, brisanje poruka korisnika koji mu direktno ukazuju na to (ne jedan, nego više njih) je još mnogo gora stvar. To je do sada neviđena zloupotreba moderatorskih privilegija.
[ bttp @ 02.08.2009. 16:01 ] @
Nepisano pravilo je da nema moderisanja teme u kojoj moderator aktivno učestvuje. Tako da prepusti drugima da eventualno moderišu, jer ti kao aktivni učesnik izložen kritici svakako nisi nepristrasan što se lepo vidi. A pored toga si i jako arogantan i misliš da si kosmopolita a ustvari si samo provincijalac.
[ Nebojsa Milanovic @ 02.08.2009. 16:04 ] @
Fly, sećam se ja mnogo toga, ali ne mogu da se setim da se ijedan moderator ikada ponašao kao ti.
[ flylord @ 02.08.2009. 16:06 ] @
@bttp:
Ja ne mislim da sam kosmopolita, i jesam arogantan (Ja poznajem sve svoje mane. ), i odlicno znam da sam provincijalac. Ja se borim za prosperitet samo kraja u kome zivim. Sve preko toga me ne zanima jer nemam dovoljno snage da se borim za ostatak sveta. A za svoj kraj po nesto i cinim... Sitnice, ali makar uradim.

A da napomenem opet, poruka ti nije obrisana jer si dao drugacije misljenje od mog, nego zbog te jedne recenice.
[ anon142305 @ 02.08.2009. 16:06 ] @
Citat:
flylord: Ah nee, ja sam obrisao poruku samo zbog jedne recenice. Doticni korisnik je bez problema mogao da vrati kompletnu poruku bez te recenice... I sve bi bilo ok.

Znaci, korisnik treba da ti procita misli koju recenicu treba da izbaci iz poruke, a koju da ostavi? Zasto ovog nema u FAQ-u?


Moze li jedno licno pitanje? Jesi li nekad u zivotu, pred drugima ili samo pred sobom, rekao "Misljenje/stav mi je (bio) pogresan"? Hvala na iskrenosti.

Uzgred, ne cini li ti se simptomaticnim sto su (skoro) svi napali tvoj stav? Ili ti, zapravo, prija kad se tako nesto desi? Kad si sam "protiv svih"?
[ bttp @ 02.08.2009. 16:13 ] @
Citat:
flylord: A da napomenem opet, poruka ti nije obrisana jer si dao drugacije misljenje od mog, nego zbog te jedne recenice.

Neće biti, jer prethodno nisi obrisao poruku u kojoj ti je korisnik eksplicitno rekao da citiram "k*e*nj*a*s".

Znači po toj nedoslednosti se vidi da si brisao poruku jer ti se ne sviđa smisao, a ne zbog nekakve moderatorske doslednosti i poštovanja pravila.

P.S. I u svojoj poslednjoj poruci ovde se predstavljaš kao kosmopolita u stilu "think globally, act locally", iako to poričeš. Treba malo da se zamisliš, nisi uvek u pravu i to je to.
[ flylord @ 02.08.2009. 16:15 ] @
da li si razmisljao o tome da ne vidim svaku poruku, zato sto je tema besmislena i citam samo zadnjih nekoliko poruka, ili samo one koje su na toj strani...

A tebi sam vec i ranije brisao dosta poruka zbog recnika u komunikaciji sa drugim clanovima
[ bttp @ 02.08.2009. 16:32 ] @
Citat:
flylord: da li si razmisljao o tome da ne vidim svaku poruku, zato sto je tema besmislena i citam samo zadnjih nekoliko poruka, ili samo one koje su na toj strani...

A tebi sam vec i ranije brisao dosta poruka zbog recnika u komunikaciji sa drugim clanovima

Ne, nego razmišljam o tome da brišeš poruke čiji ti se smisao ne sviđa, pod (lažnim) izgovorom "nepristojnog rečnika".

A ovo da si mi brisao ranije poruke, nisam primetio. Imam sve poruke o brisanim postovima u Inboxu, baš ću da pogledam.

DODATAK: Pretražio sam Inbox i nema te nigde, znači opet neistina.
[ Gojko Vujovic @ 02.08.2009. 17:31 ] @
Poruka u kojoj se kaze da neko 'lupeta', da je 'glup', da se 'glupira', i sve tome slicno - i jeste za brisanje. Razmisljamo aktivno ovih dana da se te reci zabrane skriptom posto je ocigledno da ni moderatori nisu imuni na koriscenje takvih reci.

Tako da gledajuci ovo kao izolovan slucaj brisanja, mislim da nema mesta zalbi zbog neprimerenog izrazavanja. Sve ostalo o cemu se prica na ovoj temi je offtopic.