[ zemlinac @ 02.08.2009. 20:19 ] @
| Posedujem Dell inspiron 1525n , hdd 120g
Do pre 1h sam imao jednu particiju na C: , zatim sam zeleo da instaliram windows 7 i u toku pravljenja druge particije od 24,5g mi je riknula baterija (bilo je na punjacu ali mi gubi kontakt sa samim razvodnikom) i proces je prekinut.
Sada kad upalim laptop pise mi sledece: "Interrupted operation: Insert the Recovery CD or other Recovery Media and reboot your PC..."
Posto sam inace ovo prvi put radio u zivotu, sada ne znam sta mi je ciniti...
Pozdrav
P.s. Ivinjavam se ako sam promasio drupu za ovo pitanje. |
[ noreniou @ 02.08.2009. 21:00 ] @
Moras da popravis/sredis
Master boot record
Izbor programa je poprilicno velik, probaj sa npr.
Paragon Recovery programom
Ako se ne snadjes mogu ti posuditi svoj Dell Recovery CD posto imam studio 1535.
[ zemlinac @ 02.08.2009. 21:14 ] @
Hvala ti puno, bas sam zabrinut, jer mi se ovo prvi put desava, sve je dobro samo kad ne moram da brisem sve sa hdd-a.
Pa probacu prvo sam.
Reci mi samo jel mogu program da prebacim na usb, posto trenutno nemam prazan cd (10i15h). I jel ti nije problem ukratko da mi opises nacin samog koriscenja programa.
hvala
Nemogu da se snadjem sam nikako. Molim za pomoc.
Kreirao sam bootable recovery cd i kad mi pokrene program ne znam sta dalje...
[Ovu poruku je menjao zemlinac dana 02.08.2009. u 23:20 GMT+1]
[ zemlinac @ 11.08.2009. 16:23 ] @
Sve u svemu, na kraju sam se nekako snasao, ali sad imam novu nedoumicu!
Sistem mi je instaliran na particiji c:, i sada pri pokretanju bilo koje instalacije sistem mi automatski izabere npr. c:/program files/....., mene interesuje kako da podesim da mi automatski, sam pri startovanju instalacije snima na d:/program files/.
Totalni sam duduk za rad sa particijama, stoga i imam ovoliko problema. Hvala na odgovorima. p0z
[ musicmaster @ 11.08.2009. 17:07 ] @
Za to što ti hoćeš, potrebno je petljati po regedit.exe.
Najbolje je ne žuriti nigde i ne petljati po regedit.exe,
nego lepo izabrati 'custom' opciju i preusmeriti instalaciju u željeni direktorijum.
Svaki program to nudi.
Poz.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.