[ BosniaCNC @ 02.08.2009. 23:21 ] @
Zna li neko da ima negde na netu ili kod nekoga na disku ili CD-u, DVD-u, na disketi ili USB sticku program po mogućnosti da je CAD/CAM i da sam crta, modelira,
odredjuje putanje alata i vrši postprocesiranje a da pri tome ja ništa ne moram znati (jer što bih znao?) niti, pak, moram raditi (mrsko mi raditi)? Bilo bi dobro da su mu i one glavne komande na srpskom ili hrvatskom jeziku da se i tu ne mučim, ko bi po ovim sparnim danima još i jezik nečiji morao da uči?
Ako ima neko takvo nešto neka me na sledećem sajmu tehnike čeka pet koraka levo kod glavnog ulaza na Sajmište.
Pozdrav i unapred zahvalan!
[ sanibo @ 03.08.2009. 10:13 ] @
Citat:
BosniaCNC: Zna li neko da ima negde na netu ili kod nekoga na disku ili CD-u, DVD-u, na disketi ili USB sticku program po mogućnosti da je CAD/CAM i da sam crta, modelira,
odredjuje putanje alata i vrši postprocesiranje a da pri tome ja ništa ne moram znati (jer što bih znao?) niti, pak, moram raditi (mrsko mi raditi)? Bilo bi dobro da su mu i one glavne komande na srpskom ili hrvatskom jeziku da se i tu ne mučim, ko bi po ovim sparnim danima još i jezik nečiji morao da uči?
Ako ima neko takvo nešto neka me na sledećem sajmu tehnike čeka pet koraka levo kod glavnog ulaza na Sajmište.
Pozdrav i unapred zahvalan!

hahahha hahha, i ja bi voleo takav neki, ali imam i mali dodatak, treba ujutro da mi skuva duplu kafu bez šećera....jer bez kafe ne mogu početi ništa NERADITI....
ajd pozdrav :)))
[ asasa @ 03.08.2009. 12:40 ] @
Znam je.

Ali, imam jos samo 2 eksera da zakucam u vremensku masinu koju pravim , i teleportovacu se direktno na sajam.
hahaha..
[ k.i.z.a @ 05.08.2009. 11:37 ] @
haaaaahahahaaaaaaa bitno je da su tu ideje. Jos kada bi dosao da me budi u krevet to bi bila prava stvar...i da kaze sta je preko noci uradio i to na srpskom da kaze...hahahahahaaaaa
[ BosniaCNC @ 20.08.2009. 21:25 ] @
Samo se vi zezajte!
Videćete da negde neko ima program za sve i svašta pa će posle biti ukucavanja eksera kod pojedinih kucatora!
Biće problem, samo, ko će posle sve te eksere povaditi?
Pozdrav narode!