[ miko.s @ 03.08.2009. 21:48 ] @
kupio sam hp mini note netbook (2140) ali mi lan ne radi kad sam na bateriji. uopće ga nemam u device manageru niti u network connections. čim uštekam struju odmah se mrežna pojavi u device manageru i mogu napravit vezu. kako to srediti, google mi ništa pametno ne izbacuje.
hvala.
[ Miroslav Cvejić @ 04.08.2009. 08:13 ] @
Pročačkaj malo power profile šta veli na temu PCI- E,LAN i tako toga.
[ Mister Big Time @ 04.08.2009. 13:02 ] @
Verovatno neki power saving mode u BIOS-u, kada je na bateirji ne koristi WLAN karticu radi ustede energije. Znaci vidi u BIOS-u sta ima o tome.

[ X Files @ 04.08.2009. 13:14 ] @
Obično pod "Power plan" ima obilje opcija za fino podešavanje konkretnog plana, pa proveri da li se tu negde krije i to u vezi LAN-a.
[ miko.s @ 04.08.2009. 16:13 ] @
prekopao sam sve u windowsima, ali nije mi pala ideja da odem u bios. jer čim iskopčam napajanje, mrežna kartica nestane , i nestane i local area connection. tako da nisam znao do čega je, i mislio sam već zvat hp support.
pogledat ću danas kad dođem do hp-a (jer mi je u drugom stanu) pa vidit šta bios kaže.
a preko lan-a idem na net, imam 15 metara kabela pa hodam po stanu sa time, nemam slobodan wifi router kojega bi koristio za tu funkciju. hvala svima pa javim šta sam riješio
[ miko.s @ 05.08.2009. 21:54 ] @
imali ste pravo, bilo je tako podešeno u biosu. sad radi i na bateriji.