[ casper.link @ 07.08.2009. 20:49 ] @
Da li je neko probao i kakva su iskustva sa novom RC verzijom?

Da se podsjetimo...
XP mod će da bude dostupan samo u Enterprise, Professional i Ultimate verziji Windows 7.
Uslov za pokretanje svega ovoga je da procesor podržava "Hardware Virtualization Technology" što kod mene nije slučaj ni sa jednim racunarom, nažalost.

Download

Info - Windows Team Blog

[Ovu poruku je menjao casper.link dana 07.08.2009. u 22:15 GMT+1]
[ darkonsm @ 08.08.2009. 09:29 ] @
Isprobao sam radi savrseno . Dovoljno je xp dodeliti 512 mb da ga koristis potpuno ,najvise zbog antivirusa da ti neusporava xp . Cisto radi eksperimenta sam xp opremio ko pravi sa svim programima i sve radi ok . Xp je najbolje pri gasenju virtualne masine staviti u hibernaciju sto je i defaliti , skrati se vreme podizanja virtualnog xp znacajno . Drugo nije problem imati aero pri radu xp mode . Sistem odlicno radi ukljucio sam par programa na xp i par na win 7 istovremeno i nisam imao problema.Mislim da u xp mode najvise do izrazaja dolazi znacaj vise procesora . Ja imam Phenom ii x3 710. Poz
[ djordje1979 @ 08.08.2009. 13:18 ] @
Jel si imao neku posebnu aplikaciju koja nece da radi pod win7 ili si samo eksperimenta radi instalirao winXP mod?
[ darkonsm @ 08.08.2009. 14:05 ] @
Cisto radi eksperimenta a i da bi mogao da igram neke starije igrice koji nikako nisam mogao zadovoljavajuce da pokrenem u win 7 a da nemam brojnih problema , posto nisu zahtevne rade savrseno u xp mode . Ali uglavnom radi eksperimenta .
[ casper.link @ 08.08.2009. 14:26 ] @
Ja nemam preduslove za Virtual PC jer mi procesor ne podržava HVT, ali za programe koji ne rade na Visti i W7 koristim VirtualBox ili VMware workstation, ali to je za neku drugu temu.