[ bild-studio @ 11.08.2009. 18:43 ] @
Instalirao sam novi Zend Framework i poceo sam ga pomalo provaljivati jer zelim da integrisem postojeci CMS koji sam razvio u Zend okruzenje. Na postojecem CMS u imam modul offline_sajt modul koji sluzi za development rezim i kad se dese neki fatal errori, sistem sam preusmjerava na offline stranicu. Zelio bih to isto da uradim i kod Zenda pa sam uradio sledece: U klasi Bootstrap sam napravio metodu initSajtOffline koja bi trebala da baci izuzetak koji bi ja trebao da obradim i uhvatim u error kontroleru. Code: /** * Podesavanje konfiguracije sajta * * @return Zend_Config_Ini */ protected function _initSajtOffline() { if ( sajt == offline ) baci izuzetak 'Sajt je u offline rezumu.' else normalan rad sajta } Medjutim pojavljuje se fatal error i aplikacija naravno prestane da radi i ne dodje do error kontrolera. E sad, da li neko zna kako se hvata ovaj cudni exeption ili postoji neko drugo prikladnije resenje ali iskljucivo sa exeptionima? Code: Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Sajt je u offline rezumu.' in D:\Program Files (x86)\Zend\Apache2\htdocs\informe\application\Bootstrap.php:116 Stack trace: #0 D:\Program Files (x86)\Zend\ZendServer\share\ZendFramework\library\Zend\Application\Bootstrap\BootstrapAbstract.php(660): Bootstrap->_initSajtOffline() #1 D:\Program......................... |