[ mima1986 @ 12.08.2009. 19:02 ] @
[ Catch 22 @ 12.08.2009. 20:47 ] @
Letimičnim pogledom ovako:
Prvi Dell je najslabija ponuda od tri navedene.
Procesori i grafičke su u oba Della identični.
Drugi Dell ima najmanji ekran od sva tri (14"), nudi se sa 4GB RAM (proširivo do 8GB) i operativnim sistemom, koji tin 4GB RAMA ne ume da podrži (32-bit Vista Home Premium)
Gateway ima najbolju grafičku karticu od sva tri, ekran iste veličine kao i prvi Dell (15.6"), takođe nudi 4GB RAM (proširivo do ?), ali i 64-bit Vista Home Premium, koji će moći i da iskoristi svu memoriju.
Dobra stvar je što prvi Dell i Gateway eksplicitno nude besplatan upgrade na Windows 7, kada se pojavi, dok kod drugog Dell-a ta ponuda ne postoji!
Nisam baš veliki ljubitelj AMD procesora, ali bih od ovih ponuda izabrao Gateway, pošto su cene identične
[ mima1986 @ 12.08.2009. 22:23 ] @
Bas zbog AMD procesora i ne mogu da se odlucim, jer ako je sudeci po komentarima tipa Intel vs. AMD misljenja su podeljenja. Oni koji koriste AMD su za njega, i obrnuto.
Prvi Dell sam ionako otpisala, jer jedino sto mi se svidja je to sto ima 15,6".
Drugi Dell mi je ok, ali mi se ne svidja sto ima dijagonalu 14" i ono sto sam saznala iz tvog posta 4GB ne podrzava 32-bitnu Vistu Home Premium.
E sad, ja sam inace za Gateway, jer po meni je pokupio ono najbolje sto mi se svidja kod oba Dell-a, jedino mi je pitanje AMD procesora, ali kao sto rekoh misljenja su podeljenja, pa se zbog tog i dvoumim. Na zvanicnom sajtu Gateway-a sam citala da se RAM prosiruje do 8GB, sto je opet plus vise.
Hvala puno na misljenju.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.