[ jevic989 @ 14.08.2009. 00:11 ] @
E ovako imam problem sa netom na Win7, odmah kad instaliram os i on mi nadje sve drajvere sam pokusam da odem na net i na browser tipa mizzila ili explorer pojavi mi se prozor da kao nemam internet konekciju i onda idem na rifres i onda tek iz prve , druge ili trece mi upali sajt (ali skoro uvek tako) i nekad ne otvori ceo sajt nego otvori samo tekstualni deo bez slika npr tako je na youtube ili facebook...jel ima neko resenje?
[ Milan86 @ 14.08.2009. 08:33 ] @
Pošto vidim da koristiš Beotelov ADSL pokušaj da se konektuješ koristeći username u formatu username@beotel umesto username/ip@beotel . Moguće je da Beotel trenutno ima nekih problema...
[ jevic989 @ 14.08.2009. 09:19 ] @
E imam jos jedno kako mogu da resim pitanje kad obrisem njegove drajvere i ocu da instaliram moje npr sa cd-a on, win7 cim obrisem ove nadje opet njegove ne trazi moje nego odma njegove nadje i opet postavi njegove drajvere...
[ Milan86 @ 14.08.2009. 09:26 ] @
Nemoj da instaliraš drajvere sa CD-a jer ti drajveri nisu pisani za Windows 7.
[ zunomiljan1 @ 17.08.2009. 22:47 ] @
Sto se tice slika nedostaje ti flash player

mozes ga skinuti na:
http://get.adobe.com/flashplayer/otherversions/
[ joemaster986 @ 25.09.2009. 17:15 ] @
meni radi net, ali imam drugi problem pa molim pomoc. fora je u tome sto mi u konekciji ne pamti username/password i svaki put kad hocu da odem na net moram ponovo. nije neki problem, ali je ipak iritirajuci. video sam skoro identican post na Tip & Tricks za Win7, ali niko nije ponudio resenje. help