[ dava @ 14.08.2009. 13:58 ] @
Imam dataGridView koji je bindovan za jednu tabelu. Taj grid prikazuje podatke koji su rezultat selekta sa where uslovom (po jednoj koloni). E sad, imam problem kada hocu da update-ujem tu tabelu, javlja gresku: Citat: Dynamic SQL generation for the UpdateCommand is not supported against a SelectCommand that does not return any key column information. Ovako sam vezao grid i pokupio podatke: Code: OleDbDataAdapter daCijene; DataTable Cijene; ... string query = "SELECT Pozivni, Cijene.ID_Br, Tarifa, FL_Charge, FL_Duration, Unit_Charge, Unit_Duration FROM CIJENE INNER JOIN POZIVNI_BR ON CIJENE.id_BR = POZIVNI_BR.id_bR " + "WHERE Cijene.Tab = '" + cmbCostTrunk.Text +"'"; daCijene = new OleDbDataAdapter(query, connString); Cijene = new DataTable(); daCijene.Fill(Cijene); BindingSource bSource = new BindingSource(); bSource.DataSource = Cijene; dgCosts.DataSource = bSource; Ovo mi je sve radilo dok nisam postavio uslov po kojem se selektuju podaci i prikazuju u grid. Nemam nekog iskustva sa bindovanim gridovima pa ako moze pomoc. |