[ Boris Dosen @ 18.08.2009. 19:15 ] @
Treba mi vase misljenje o mom sajtu posto sam nov u ovoj oblasti pa da se mogu rangirati.Hvala
[ Milos911 @ 18.08.2009. 20:04 ] @
Adresa? Je li ona u profilu ili?
[ Boris Dosen @ 18.08.2009. 20:30 ] @
Jeste na profilu ali evo i ovdje, izvini stvarno.
www.snoopsnail.comyr.com
[ miroslavL @ 18.08.2009. 21:00 ] @
Super (ipak bolje reklame nema od ES-a) vidim ima i broj poseta, na početnoj strani se pojave dve slike i posle toga ni reload ni ništa, samo plavi ekran.
Ako slučajno stavim miša (strelicu) na npr. moji radovi to ostane obeleženo kao da sam na toj stranici. Ništa zlonamerno samo treba neke stvari ispraviti.

Nisam Web dizajner (ili programer) ali razlikujem dobor i loše, lepo i ružno (ne kažem da je ružan ili nešto slično... čak štaviše ideja je super samo treba neke sitnice ispraviti) i mnoooogo toga nedostaje tj. ništa nema ispisano (skoro) npr. na mapa sajta pa u njoj nema ni linkova, itd ... ovo je izgleda samo osnova kako će dizajn izgledati, jel da?
[ Boris Dosen @ 18.08.2009. 21:08 ] @
Ok hvala na misljenju. A to sam skoro uradio cisto probno. Sajt nije jos zavrsen, upravu si da moram dodati jos teksta i ostalo ali me prvenstveno interesovao bas dizajn.
[ stef55 @ 19.08.2009. 09:30 ] @
OK, ovo je moje mišljenje:

1. Promašio si forum - ovo spada pod web dizajn - kritike, pretpostavljam da će je moderatori prebaciti.

2. Nikada ne pokazuj nešto što nije gotovo, niti stavljaj u upotrebu - to je jako loše za tvoju reklamu.

3. Tvoj sajt:
- Kada već postaviš flash animaciju, ne bi bilo loše da gornji niz natpisa ( servis računara web dizajn 3D animacija .... itd ) postaviš kao linkove na stranice koje ćeš detaljnije i nadam se bolje odraditi nego ovo što si prikazao. Inače u animaciji - servis računara, nemaš naša slova a u web dizajnu nije flas nego flash ( ovo ti može doneti negativnu reklamu - u stilu kako da mu dam da mi radi sajt u flashu, kad i ne zna naziv ).
- U meniju Mapa - ne pokazuje ništa
- U meniju Kontakt - obično se za adresu pored ulice napiše i mesto, a poseban problem je što ti se izgubi meni.
- Kada odeš na bilo koji link: Moji radovi, nema linka za nazad, jedino klikom na dugme browsera da se vratim na prethodnu stranu. Nadalje ovde nemaš nikakav test, nikakvo objašnjenje. Šta si ti zapravo prikazao, prvo sam pomislio da pokazuješ tiltviewer, pa rekoh, šta se ovaj pravi sa tudjim flash programom, a onda sam tek ukapirao šta prikazuješ. Mada još uvek ne kapiram šta pokazuješ sa Photoshop radovima - šta si ti tu uradio ? E zato treba neki propratni tekst.
- Preko tvog linka sam pogledao i sajt koji si uradio - Hleb života.

4. Sajt Hleb života:
- Meni i deo sajta u latinici, a banner i deo sajta u ćirilici. To ne ide, ružno je, odluči se.
- Meni ti se gubi, prelaskom na druge web strane, pa opet dolazimo do stare priče da se na prethodnu stranu vraćam klikom na dugme browsera, a povratkom na početnu stranu, opet nema menija.

Sve u svemu, ne znam kako rešavaš problem servisiranja računara, animacije će verovatno oceniti neki korisnik programa koje ti koristiš, mada mislim da su još uvek početničke, a što se tiče web dizajna i programiranja - savetujem ti da se baciš na učenje pre nego što ikome ponudiš svoje usluge na izradi flash ili xhtml web sajtova.
[ Boris Dosen @ 19.08.2009. 19:33 ] @
Hvala na kritikama svaako cu popraviti sta je za popraviti.Ja i jesam pocetnik i sajt prvenstveno sluzi da mi se ukaze na moje greske.