[ s3tx @ 21.08.2009. 14:47 ] @
Interesuje me koliko je perspektivan fakultet za informatiku i menadzment (FIM) univerziteta SIngidunum, smer Informatika i racunarstvo?
Da li neko pohadja?

Fakultet ima akreditaciju i vidim da ima dobar program.

Medjutim, jel ima nekog ko je zavrsio i zaposlen je negde, kako poslodavci gledaju na kandidate koji su dosli s ovog fakulteta (s obzirom na to da je privatan), i da li ima nekog ko radi u inostranstvu? Jel u inostranstvu priznat?

hvala!
[ JaMilancha @ 02.10.2009. 20:59 ] @
I mene interesuje. Dajte ljudi, ne budite lenji, dajde neko mišljenje o kvalitetu predavanja i mogućnostima zapošljavanja sa ovom diplomom.

Pozdrav
[ michea @ 06.10.2009. 18:27 ] @
Ja se razmisljam izmedju BK i Singidunum fakulteta koji da upisem... Ono sto me interesuje je koji je fakultet vise cenjen i po kojim licencama radi odnosno koji je cenjeniji od ova dva fakulteta??
Ja bih da upisem Reviziju..
Za Bk sam cuo da je dosta los fakultet ali me interesuje po cemu bu Singidunum bio bolji...

Molim vas ako neko zna nesto neka napise....

hvala vam
[ factorS @ 25.10.2009. 21:34 ] @
Teško da ćete ovde da pronađete odgovore... Posetite njihov forum i pitajte direktno... kod registracije ne obraćajte pažnju na one gluposti tipa broj indeksa...

Nisam siguran za informatiku kakav je kao faks, znam da neki profesori imaju dobre radove iz svojih oblasti i da su više puta nagrađivani. Taj fakultet ima saradnju sa Hermes Softlab, kojeg je kupio Comtrade, MicrosoftNav je odabrao Singidunum za svog saradnika u oblasti održavanja nastave ili tako nešto, uostalom sve te stvari mogu da se saznaju preko sajta i foruma fakulteta.

Zadnja informacija je da su se preselili na Novi Beograd!