[ darkopasa @ 22.08.2009. 07:47 ] @
Imao sam office 2003 na xp sistemu i instalirao sam TranslatorApp, englesko-srpski prevodilac, verzija 2.0, autorska prava 2003. Jako dobro me služio, ima 108000 engleskih reči, i ima svoj interfejs dok reči drži u access bazi podataka koja se snimi pri instalaciji. Sad mi treba da radim prevod u offline režimu ali neće da radi. Pre 3 meseca sam formatirao hard disk i ponovo instalirao xp i office 2003. Kada sam pokušao da pokrenem TranslatorApp pojavi se zvuk upozorenja i sledeća poruka: "The microsoft jet database engine could not find the object 'X'. Make sure the object exists and that you spell its path and name correctly." Ima samo dugme OK i kad kliknem na njega otvori se interfejs kao i pre samo što nema nijedne reči u njemu. Pokušao sam u control panelu da na Regional and Language Options izmenim na tabu Advanced jezik za non-Unicode programe sa Engleskog na Srpski , misleći da Access možda ne prepoznaje reči iz baze sa našim karakterističnim slovima ali ništa nije pomoglo. Ako neko zna moguće rešenje mnogo mu hvala. |