[ ddanijell @ 24.08.2009. 23:09 ] @
Problem je nastao kada sam pokusao da deinstaliram postojeci antivirus AVG,medjutim izgleda da nije skroz deinstaliran a ja ga ne mogu naci u kompu i za to vreme ne mogu instalirati novi antivirus.
[ Binary Mind @ 24.08.2009. 23:31 ] @
Skini AVG Remover sa AVG-ovog sajta i dovrsi posao ;)
[ ddanijell @ 25.08.2009. 11:48 ] @
nece,neprihvata novi av program,kao vec postoji,a ja ga ne mogu naci
[ JanJan @ 25.08.2009. 11:58 ] @
Da li si uopste pogledao sta ti je @Binary Mind poslao na onom linku?
To nije nov av program vec alat kojim cistis repove za AVG-om ili ako
nesto podje naopako tokom klasicne deinstalacije.
[ ddanijell @ 25.08.2009. 12:17 ] @
pokusao sam,ali opet nece da instalira
[ Catch 22 @ 25.08.2009. 12:44 ] @
Proveri u servisima da li je ostala referenca za pokretanje nekog AVG servisa, pa to isključi.
Takođe sa nekim utility programom (može i msconfig) isključi eventualno potvrđene opcije za startovanje bilo čega čto ima veze sa AVG
U Device Manageru uključi prikaz skrivenih stavki prema ovom uputstvu
Pod stavkom Non Plug And Play Devices, klikni na plus za prikaz cele grane i pronađi ako postoje bilo kakve stavke koje počinju sa AVG - desni klik na njih pa "uninstall"
Restartuj mašinu, pa onda probaj taj alat za uklanjanje sa linka koji ti je dao Binary Mind.

PS
Inače se AVG regularno deinstalira iz svoje Programs grupe klikom na uninstall i potvrđivanjem opcije da pobriše sve sačuvane profile, kao i sve fajlove iz karantina...
[ Binary Mind @ 25.08.2009. 13:57 ] @
Ako ni AVG Remover nije pomogao lici mi na rootkit infekciju ili koruptovan Windows... Posto na ovom forumu ima moderatora i obicnih korisnika koji su vise nego strucni za ovu problematiku ostavljam dalje instrukcije njima a ja odoh da moderisem svoju sekciju...
[ ddanijell @ 25.08.2009. 13:59 ] @
pokusao sam sve,ali nista....ne znam vise sta cu
[ valjan @ 25.08.2009. 16:38 ] @
Mozda si stvarno zapatio neku gamad koja je inficirala neki fajl od AVGa pa sad zato ne mozes da ga uklonis. Pa da probamo onda sledece:

Okaci nam ovde HijackThis log.
Kada skines fajl sa gornjeg linka, preimenuj ga u bilo sta, npr. “ddanijell.exe”. Pokreni ga i klikni na “Do a system scan and save a logfile”. U notepadu ce ti se na kraju skeniranja otvoriti izvestaj, i taj log iskopiraj ovde.
[ ddanijell @ 25.08.2009. 19:10 ] @
jel saljem sve ovo iz notepad-a?
[ Zoran Rodic @ 25.08.2009. 19:47 ] @
Ma samo kompletan sadržaj iskopiraj u post i klikni na ''Pošalji odgovor''.