[ dolke022 @ 26.08.2009. 08:55 ] @
Pozdrav;

Napravio sam marketinšku kampanju za predstavljanje nove delatnosti, proizvoda i usluga, kao i sajta, pa sam u te svrhe pokrenuo i add words servis na Google-u.

Google u opcijama naplate add words servisa, nudi samo platne kartice, Mastercard, VISA, itd., a ja bih želeo da ih zaobiđem. Pošto plaćam uslugu kao pravno lice, želeo bi da iste regulišem preko profakture (standard invoice), koju nisam siguran da Google podržava u svojim metodama plaćanja...

Već sam poslao mail Google add words support desk-u, ali bih i cenjene ES forumaše zamolio za pomoć i sugestije!

Hvala unapred.
Dolke
[ dolke022 @ 26.08.2009. 12:32 ] @
Evo da sam sebi odgovorim, i budućim čitaocima ove teme:

Dobio sam mail od google-a a on je sledećeg sadržaja:

...........................................................................................................................................................
Opcije placanja koje nudi Google su podeljene u dve grupe: naknadno placanje i avansno placanje. U zavisnosti od vaše zemlje i valute bice vam dostupna jedna ili obe ove opcije. Imajte u vidu da necete moci da se prebacite sa opcije za naknadno placanje na opciju za avansno placanje i obrnuto, pa budite pažljivi kada budete birali opciju placanja prilikom kreiranja i podešavanja naloga.

Više informacija o opcijama placanja možete da procitate na http://adwords.google.com/supp...wer.py?hlrm=hr&answer=6390.

Sve trenutno moguce opcije placanja za oglašivace iz Srbije koji imaju korisnicke naloge u Srpskim Dinarima možete da pronadete na http://adwords.google.com/sele...er?currency=RSD&country=CS.

Na žalost, trenutno nije moguce placanje s bankovnih racuna, nego samo kreditnim karticama Master Card ili Visa i debitnim karticama s Master Card ili Visa logom.

Nadam se da cemo u buducnosti biti u mogucnosti pružiti više opcija placanja.
Iskreno se zahvaljujemo na Vašoj saradnji. Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja ili ste u nedoumici, molim Vas da posetite naš Centar za Pomoc pri https://adwords.google.com/support, gde cete pronaci odgovore na mnoga pitanja.
...........................................................................................................................................................

Dolke