[ Mladen R @ 27.08.2009. 13:08 ] @
Imam problem sa drajverima.....ili sa cime vec.. Kad god upalim neku 3D aplikaciju, ili igricu , slika pocne da skace, pojavljuju se romboidi, nestaju modeli....300 cuda...i posle kada tu igricu ugasim (ako uspem), i kad je ponovo upalim, ona normalno radi...Promenio sam ko zna kolko verzija XPa, probao sam i sp3, instalirao sam najnovije drajvere za grafiku, directX je od ove godine....i NISTA...sve je opet isto..Od graficke imam nVidia FX5200...Stara grafa ali moze da pusti NFS Carbon, i slicno....Ko moze da mi pomogne oko ovoga ,,neka se javi....Bilo kakva pomoc ce da posluzi....
[ Seyokiller @ 29.08.2009. 22:23 ] @
Skini sa stranice najnoviji driver od tvoje graficke:
Link: http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
Pozdrav
[ pctel @ 06.09.2009. 21:41 ] @
Ili to, ili je graficka neispravna.
[ iMiki @ 16.09.2009. 10:45 ] @
Ili puna prasine.
[ Mladen R @ 16.09.2009. 18:30 ] @
E, nekako sam sredio problem, sipao sam mu sveze drajvere direktno sa nVidie, i dosta bolje radi...mislim , kad upalim Carbon, opet slika skace, ali pre nisam uopste mogao da ga upalim, samo se slika zacrni i blokira... A graficka nije puna prasine, pre neki dan sam celo kuciste rasturio u parcice (cak i napajanje) i usisao prasinu....a i graficka nema cooler, ima one resetke, tako da nema gde da se prasina zavuce....