[ DragonHeart @ 29.08.2009. 15:49 ] @
Pozdrav svima. Nadam se da nisam pogresio podforum. Imam jedan veliki problem. Naime, pre 2 dana sam kupio sony ericsson F305 i danas je kolega hteo da mi pokaze neki program. Trebao sam da ukucam 1, on je ukucao isto, zatim da kliknem na "yes", i onda mi je reko da sada moze da me hakuje. Pricao mi je o programu i kaze da je veliki 600kb, najnovija verzija, ima full u nazivu, ali ne znam o kom programu se radi jer nije hteo da mi kaze naziv. Kaze da moze da mi ukljuci bluetooth i da mi hakuje mob kad god hoce, a da ja tu ne mogu nista. Iako je reko da me nece hakovati i zezati, ipak mi se ne svidja da mi bilo ko ima uvid u moje privatne stvari, da mi gleda slike i cita poruke.

Postoji li bilo kakav nacin da ga ja blokiram i ukinem tu vezu koju sam odobrio.
Drugo pitanje je, kako me on to hakuje, koliko blizu mora da bude mom telefonu da bi mogo da mi cita poruke? Ako moze da ukljuci bluetooth, onda pretpostavljam da se hakovanje ne vrsi putem bluetootha ili gresim?

Molim vas da mi neko sto pre odgovori. Hvala.
[ icobh @ 29.08.2009. 16:55 ] @
1. Znači, uopšte nisi morao da ukucaš tu jedinicu i stisneš Yes.
2. Ako će da ti čita poruke i lične stvari, pa to nije prijatelj!
[ DragonHeart @ 29.08.2009. 17:14 ] @
Pa morali smo i ja i on da ukucamo istu cifru. Pa moguce da nece citati, ali se meni ipak ne mili da mi privatne stvari stoje na izvolte drugim ljudima. Inace, upravo sam saznao sa kojim programom me je hakovao, zove se "bluetooth file transfer full"
[ MasterRW @ 29.08.2009. 17:26 ] @
Pozdrav,

program je MagicBlueHack, BT info, ili neki slicno..Imas toga na getjar sajtu koliko hoces..
Uglavnom obrisi tvog "prijatelja" sa liste My devices, Allowed devices ili kako ti se vec to zove. Pali bluetooth samo kad trebas da nekom nesto prebacis, ovako ga drzi iskljuceno i miran si ;)