[ J.C. @ 31.08.2009. 02:36 ] @
Pozdrav imam acer aspire 5930 laptop i koristim ga vec godinu dana. Odjednom je komp poceo da buguje i tripuje sam od sebe. Otvorim Mozilu kliknem na neki link i krenem da minimiziram stranicu i pukne mozila (not responding) ali ne sot pukne mozila vec ceo ekran pobeli (transparenta bela boja) i zablokira ceo komp, i ni makac dalje, ne pomaze ni ctr+alt+del. jedina moguca opcija je restart (nasilni :)) Zaboravih da kazem da koristim (prokletu) vistu, cak sam formatirao i reinstalirao i sve iz pocetka. Ovaj problem se javlja i kod drugih operacija, a komp secka tokom rada tj. sve operacije su usporene, jako usporene. Prvo sam pomislio da je neki virus, skrenirao sam sa NOD 32, nasao je 2-3 komada, ocistio ali opet nista, sve po starom koci. uzeo sam i kasperski, ali nista. Deluje kao da nije virus. E sada kako pokrenem neki program ili bilo sta, vidim da komp strasno jede ram memoriju. u slide baru imam merac rama i cpu, procesor radi normalno ali od mogucih 2gb rama, ostane ponekad cak i do 10mb. Stvarno nemam ideju sta se desava. Primetio sam i to da se laptop dosta greje, mada se grejao i pre ovog problema i nije bilo frke. Dok nisam reinstalirao vistu desilo mi se cak da se u toku rada komp ugasi sam od sebe. To mi se ponovilo 2-3 puta. Kao da mu nestane sturje, sam od sebe. Da li je neko imao slicnih problema ili da li neko zna sta i kako mi je ciniti da resim situaciju |