[ LalePA @ 01.09.2009. 23:30 ] @
Evo ovako... Prijatelj ima firmu, auto kucu u Nemackoj, koja zeli dasalje mailove odredjenoj grupi ljudi, ima ih nesto oko 1000, koji su njegovi saradnici, klijenti itd., a koji su se samomi prijavili i zele da primaju mail... Hoce da im salje mail sa specijalnom ponudom vozila, recimo 10-ak najpovoljnijih, nesto ako newsletter...sada... kako kreirati mail da izgleda kao web stranica kada se otvori i da ima nekoliko slicica i kratak opis svakog vozila... primam neke reklamne mailove koji su jako lepo dizajnirani (tipa LAGUNA KLUB CITALACA) i koji mi se bas svidjaju i deluju jednostavno.... Kako kreirati takav mail, koji program koristiti za to i kako isti "zakaciti" u OE a da ne izlazi kao atachment nego kao body... nadam se da sam lepo objasnio...

HVALA
[ speceps1 @ 10.11.2009. 21:26 ] @
Pozdrav prijatelju,
Vidim da ti niko ne odgovara, pa rekoh da vidim jesi li nasao odgovor u medjuvremenu, da ga podelis sa mnom, posto i mene trenutno muci slican problem.
Unapred hvala.
Pozdrav.
[ 1vi @ 11.12.2009. 05:41 ] @
Možda ima i drugog rešenja, ali ja za ovaj znam.
Uradiš pismo-stranicu u nekom od programa za pravljenje web strana i okačiš je negde na internet. Zapamtiš adresu koja je tipa: http://www.pismo.com/pismo.html.
U E-mail klijentu ne pišeš poruku nego mu zadaš komandu da linkuje datu stranicu onome kome upućuješ mail. Znači samo ukucaš kome šalješ, daš mu link (vezu ka linku) ka stranici...pismo.html i primalac će poruku dobiti kao web stranicu. Poz.
[ Take 5 @ 11.12.2009. 08:09 ] @
Citat:
LalePA: ...Kako kreirati takav mail, koji program koristiti za to i kako isti "zakaciti" u OE a da ne izlazi kao atachment nego kao body...


To se u Outlook Expressu / Windows Mail zove "Stationary", možete da odaberete postojeću ili da kreirate vlastitu pozadinu po želji (html)


[ Predrag Supurovic @ 11.12.2009. 09:10 ] @
Ovo sto je 1vi preporucio je najbolje resenje. Imejl ne sluzi da se njiem salju web stranice. Dovoljno je poslati imejlom obavestenje i linkove ka detaljima koji se vec nalaze na sajtu. Ko je zainteresovan on ce da ode i vidi, a necete ljudima zatrpavati imejl nepotrebinm sadrzajima. To se zove obzirno koriscenje resursa.