[ kmecalo @ 02.09.2009. 11:02 ] @
Instalirao sam WIN 7 na Lenovo N500 i sve radi ok osim wireless-a i bluetootha, problem je sto uopste ne mogu da pokrenem tj ukljucim wireless, jednostavno nece ni rucno ni preko precice. E sada moj problem je sto se preko wirelessa kacam na net, da li da probam sa nekom od zicnih veza da se nakacim na net i updateujem WIN 7 pa mozda skinem i nove drajvera koji bi mozda dozvolili ukljucivanje wirelessa ili je problem u necemu drugom? Na Lenovo sajtu ne postoje drajveri za WIN 7 a ni nigde na netu nisam uspeo da ih nadjem. A ko je neko imao slicnih problema i zna kako da ih resim neka javlja i pomaze, hvala!
[ Take 5 @ 02.09.2009. 12:55 ] @
A probao si da instaliraš Vistine drajvere, koje si pretpostavljam dobio uz notebook?
Mada, jeste najbolja verzija zakačiti se na neki žičani ADSL / kablovski internet pa pustiti Win7 da sam ažurira sve drajvere, koji mu trebaju.
:)
[ kmecalo @ 03.09.2009. 16:50 ] @
Nisam probao sa drajverima za vistu ali na XPu mi sve radi bez problema a sa drajverima od XP-a nece da radi. Jedino mi ostaje da se nakacim na neku zicu i da se WIN 7 sam azurira. A da li postoji neki problem ili ogranicenje sto se tice updateovanja WIN 7, s obzirom da je verzija bez serijskog broja, jer iz iskustava sa takvim XP-om je postojao problem, naravno razuman i shvatljiv ili se azuriranje drajvera moze obaviti nesmetano?