[ agasoft @ 05.09.2009. 19:02 ] @
Pozdrav svima,
Imam operativni smstem Windows XP i nedovoljno dobar midi mapper koji je sistemski ugrađen od Microsofta. Naravno, ja tim standardnim instrumentima nisam zadovoljan. Mene interesuje postoji li išta softverskog tipa, nešto kao neki virtuelni midi uređaj koji bi se instalacijom ugradio u sistem jednako kao Microsoft GS sa kojim bi moglo i da se svira iz bilo čega ali i da se reprodukuje midi muzika iz bilo kog plejera. Ne trebaju mi baš životinje sa milijardu instrumenata samo nešto što će imati bar malo kvalitetnije instrumente. Ne interesuje me ništa što bi služilo samo za sviranje iz jedne aplikacije i za reprodukovanje iz iste, nego da bude globalno kao što je i Microsoft GS... Nadam se da sam uspeo da vam objasnim svoje potrebe i da će mi neko kvalitetno odgovoriti. Hvala u napred!
[ wujaymarkoff @ 06.09.2009. 12:05 ] @
Ne verujem da tako nesto postoji.
Postoji program Guitar Pro gde mozes ucitati midi i kliknuti play i on ti za odgovarajuce midi kanale vuce sempl iz svoje Real Sound Engine kolekcije.
Naravno u svakom daw programu mozes editovati midi i menjati zvukove, ali to nije to sto trazis. Ovo gore bi mozda bilo prelazno resenje.