[ sen @ 07.09.2009. 12:54 ] @
Radi se o laptop-u HP DV5246eu kojem za sada sam nemogu nista.... Od prijatelja sam uzeo laptop da ga formatiram i iznova instaliram sve,radi se o winxp-u iz razloga sto je imao problema sa njim. problemi koji su nastali u posladnjíh par dana su prespor sam rad sa bilo kojim programima, samo podizanje sistema takodje a i sam ton (zvuk) se cudno poceo ponasati.... kada bilo sta pokrenem od video ili audio files,ton i sumi i krci i secka kao da prekida. Fabricki je sam hdd bijo podeljen na dva dela na jednom sami winxp system a na drugom delu HP Recovery. Pokusao sam na dva nacina da ga sredim i izgleda da sam uspeo hehe ali na zalost da ga pokvarim. 1.u dvd room ubacijo org.winxp cd moj privatni sa namerom da bi sam njim formatirao hdd,restartovao laptop i onda zapoceo normalno proces instalacije...dakle pocelo je sa onim da zelim iznova instalirati pa onda F8 da akseptiram i kada se pojavi ona lista gdje mi pokazuje da izaberem na koji deo hdd-a zelim instalirati C: ili D: (posto na D: se nalazi HP Recovery) naravno tu opciju nisam odabrao ves sam izabrao C: medjutim odjedanput se laptop ugasi i ako kabal stoji ukljucen u struji nonstop ponovim istu proceduru opet iz pocetka i isto mi se desi ali ovoga puta malo prije nego sto se pojavilo ono gdje trebam da izaberem na koji deo hdd-a da instaliram winxp 2.zatim se odlucim da samo ono njegovo dakle uz pomoc HP Recovery odradim i vratim u prvobitno stanje restartam laptop i pritisnem dugme F11 i ono normalno zapocne reinstalaciju,prvi put opet se ugasi laptop negdje u samom pocetku tog procesa........ a prilikom drugog i treceg pokusaja odradi sami proces recovery-a do kraja i kada se laptop restarta onda se pojavi svetlost na ekranu i u lijevom gornjem uglu samo jedna _ (crtica) blinka cijelo vrijeme i nista se ne pojavljuje i ne desava a laptop se ne gasi. Moze li neko da mi pomogne da ovaj problem resim? pokusavao sam to najmanje 5 puta da uradim i jednu i drugu opciju ali i dalje je rezultat isti. |