[ Andalus @ 10.09.2009. 17:31 ] @
pozdrav svima,

hteo bih da narucim iz engleske jednu vrstu vitaminskog leka iz Engleske a koji pomaze kod jedne kozne bolesti http://www.vitamark.com/ . Na sajtu postoji dve opcije preko paypal-a i preko vista master card. Kontaktirao sam ih i oni kazu da postoje tadva nacina i preko njihovog evropskog racuna bakarskim transferom. Kazite mi kako najlakse da narucim to i da budem siguran da ce mi stici? Jedna vrsta leka je u vidu tecnosti u flasi od 600 ml a druga vrsta su tablete. Da li je neko vec narucivao lekove iz inostranstva na ova nacin i da li je imao problema da to stigne ovde i da li se placa nesto dodatno od postarine prilikom podizanja ''ako stigne''. Pomozite mi hitno je.
[ aceall @ 24.09.2009. 13:38 ] @
Pay Palom neces moci kupiti iz Srbije, iz BIH mozes. Svakako bi morao povuc lovu na svog racuna ili kartice na Pay Pal tako da je jednostavnije da odmah platis karticom.

Dal ce da te zakaci carina, porezi i svi drugi troskovi je sreca. Bar sam tako ja zakljucio citajuci ovde na forumu. Ja sam dobio Fedex posiljku iz amerike u vrijednosti $250 (elektronika, nisu lijekovi) i nije me "zakacilo", nista nisam platio osim tih $250 (unaprijed).

Svi ti dodatni troskovi su oko 30% na cijenu.
[ navigare @ 16.01.2010. 18:22 ] @
naravno da ovo nije tacno- da ne mozes da kupis iz Srbije