[ Motoe770 @ 10.09.2009. 17:33 ] @
Imam problem sa citacem kartica MSI smart card reader

problem je u tome sto na XP-u funkcionise kako treba dok na win7 bude pogresno prepoznat

kad ga ukljucim na XP instalira drajvere automatski i lepo pise smart card reader,dok kad ga prikljicim na win7 bude prepoznat kao eHome Infrared Receiver

na sajtu MSI-a pise da drajveri nisu potrebni i u pakovanju nije bio nikakav cd....
P.S.
probano je na dva kompjutera sa win7 na kojima je zvanicana RC verzija skinuta sa M$ sajta i redovno update-ovana
[ Binary Mind @ 11.09.2009. 14:32 ] @
Dok se ne pojavi adekvatan apdejtovan drajver taj citac verovatno nece funkcionisati kako treba sa Windows 7. Mozes da se registrujes na MSI-evom forumu i tamo probas da resis problem.
[ Motoe770 @ 11.09.2009. 18:05 ] @
hvala na odgovoru,posle visesatnog google-ovanja nasao sam resenje (obrisati automatski instalirane drajvere,kliknuti na rucno instaliranje,browse,let me pick i tu imaju neki standardizovani drajveri,nesto kao composite usb device.....i sad radi sve savrseno)

[ Binary Mind @ 12.09.2009. 00:06 ] @
I to ti je Windows Ima genericki drajver za tvoj citac ali kad ga ukljucis on poturi corak Desavalo se i meni sa nekim hardverom, ali jos ne sa Windows 7 jer ga jos nisam poceo koristiti i tako ce da ostane dok ne izadje SP1