[ lonelyrider_44 @ 11.09.2009. 01:10 ] @
Code: { komanda.Connection = konekcija; komanda.CommandText = "SELECT * FROM Proizvod INNER JOIN cjena_proizvoda INNER JOIN stavka_cjenovnika ON stavka_cjenovnika.sifraProizvoda = cjena_proizvoda.sifraProizvoda ON cjena_proizvoda.SifraProizvoda = proizvod.SifraProizvoda"; adPregled.SelectCommand = komanda; dsPregled.Clear(); adPregled.Fill(dsPregled); dataGridView1.DataSource = dsPregled.Tables[0]; } SQL upit koji je ovde upotrebljen sam testirao u Query Analizer-u i radi, nema nikakvih greshaka. Medjutim, kada pokrenem program, pukne pri izvrshenju ovog koda, zaleci se da postoji greshka u FROM delu. Sve deluje ok, bar meni, ali opet ne radi. Malo sam trazio na netu, nekom je problem reshilo kad je imena tabela stavio u uglaste zagrade. Probao sam, ali i dalje ista greshka. Da li neko ima ideju shta bi mogao biti problem i kako ga reshiti ? Koristim VS 2005 Express, ako to ima neke veze. Takodje, kada spajam samo dve tabele, recimo proizvod sa cjena_proizvoda, onda ne pukne program, ali se desi neshto chudno. U gridu mi pokaze i sva polja iz drugih tabela sa kojima je su povezane te dve tabele koje sam naveo u upitu. |