[ racko1988 @ 13.09.2009. 19:57 ] @
Pozdrav svima na forumu...Imam problem sa jednim programom..Radi se o programu Kontakt 3,za obradu semplova...Kada sam ga prvi put nabavio,instalirao sam ga i sve super radilo,ali posle desetak dana vise nece da strtuje...Kad god ga pokrenem on izbaci onu klasicnu poruku:

Kontakt 3.exe

Kontakt 3.exe has encountered a problem and needs to be close.We are sorry fot the inconvenience..

If you were in the middle of something,the information you were working on might be lost.

Bla,bla..pise tu jos nesto nebitno(tipa,posaljiti Microsoftu ovu gresku)-poruka koju su sigorno svi od vas videli milion puta,i na kraju naravno SEND ERROR REPORT i DONT SEND...Sve sam pokusavao,i reinstalirao program po sto puta,i obarao sistem,podizao novi,podigao jedan drugi zasebni OS samo zbog toga da vidim hoce li,i idalje nista,stalno isto,izbacuje ovu gresku i to je sve..Imam nekoliko vrzija programa i kontakt 3 i 2,i full verziju,i demo,i za svaku isto,izbacuje gresku...Stvarno ne znam vise sta da mu radim...Ako neko ima slican problem ili ako zna kako da resim,javite...Hvala unapred i pozdrav svima..
[ Boris @ 13.09.2009. 21:54 ] @
Ako imaš Windows i System Restore, restoruj ga na vreme na kad je radio :)

Da li si menjao nešto značajno u računaru skorije? Muzičku karticu, ili nešto softverski? Drajvere?
[ racko1988 @ 13.09.2009. 22:53 ] @
Ne mogu da koristim sistem restore,zato sto je taj sistem kad je program radio odavno oboren,program mi ne radi vec nekoliko meseci,ali sad mi je poteban,pa rekoh da resim problem...Od tad do sada sam nekoliko puta obarao i opet instalirao OS samo zbog ovog programa,i svaki put isto,izbacuje gresku...A evo pre neki minut skinuo sam opet sa nekog skroz drugog sajta instalaciju,instalirao,i opet ista greska...Znaci imam 5 razlicitih instalacija i vrzija tog programa,i nijedna nece da radi..znaci,stvarno ne razumem...A od tad do sad jesam promenio muzicku,stavio drugu,ali sam menjao i OS tako da ne bi trebalo da je do toga...Sta dalje mislite?
[ Boris @ 14.09.2009. 11:12 ] @
Možda da probaš Kontakt 3.5 ili Kontakt 4?
[ racko1988 @ 17.09.2009. 12:15 ] @
Probao sam nece nijedna verzija kontakta da radi...Pa ajde ljudi aman,zar od tolikih umova ovde niko nema resenje za moj problem...Pomagajte molim vas...
[ hajduk7 @ 17.09.2009. 14:23 ] @
Probaj da prvo deinstaliras program i onda u Registry Bazi da obrises sve tragove tog programa pa ga instaliraj ponovo.
[ racko1988 @ 17.09.2009. 15:59 ] @
To sam uradio sto puta i opet nista,brisao sam fajlove i iz registra i iz common fajlova,i opet nista...
[ racko1988 @ 23.09.2009. 12:43 ] @
I dalje niko?
[ _Diamond_ @ 24.09.2009. 22:06 ] @
Da ne reklamiram druge forume,pokušaj da upišeš u google "kontakt 3 problem".Ima foruma gde drugi muzičari koriste isti program pa ti mogu dati odgovor da li da koristiš drugu verziju,drugi program ili rešenje za tvoj konkretni problem.
Stavi naziv "kontakt 3" ovako,znači kao frazu nek bude >>>> "kontakt 3" problem <<<< ( bez znakova >>> naravno)