[ Andjelko Gadzic @ 14.09.2009. 17:03 ] @
Naučite Vaš telefon da štedi!

Rezidencijalnim korisnicima fiksne telefonije od sada su na raspolaganju tri dodatne usluge - Noćni razgovori, Pozivi sa fiksnog ka mobilnom ili InoCall Plus usluga. Uz odabir jedne, dve ili sve tri dodatne usluge, korisnicima je omogućeno da, u skladu sa svojim navikama i potrebama, obavljaju razgovore, ali uz znatnu uštedu.

Noćni razgovori
Ako ste navikli da razgovarate u večernjim satima, odaberite novu dodatnu uslugu Noćni razgovori i pred Vama su dugi neograničeni telefonski razgovori!
Uz mesečnu pretplatu od samo 99 dinara (bez PDV-a) moći ćete da razgovarate sa Vašeg fiksnog telefona za 0 dinara svakoga dana, u periodu od 21:00 h do 07:00 h, u domaćem saobraćaju (mesnom i međumesnom).


Pozivi sa fiksnog ka mobilnom
Ako imate potrebu da često pozivate mobilne brojeve sa Vašeg fiksnog telefona, nova dodatna usluga Pozivi sa fiksnog ka mobilnom je idealna za Vas.
Uz pretplatu od samo 99 dinara (bez PDV-a) ova usluga Vam omogućava jefitinije razgovore koje obavljate pozivajući sa Vašeg fiksnog telefona mobilne brojeve u domaćem saobraćaju. Minut razgovora za ove pozive naplaćuje se samo 6,0645 dinara (bez PDV-a), odnosno po standardnoj ceni poziva ka mobilnim brojevima u periodu slabog saobraćaja.
Uspostava veze se ne naplaćuje, a obračunski interval je 60s + 1s.


InoCall Plus
Ako često obavljate međunarodne razgovore sa Vašeg fiksnog telefona, izaberite InoCall Plus dodatnu uslugu i uz mesečnu pretplatu od samo 99 dinara (bez PDV-a), moći ćete da od kuće, sa fiksnog telefona, pozivate rođake i prijatelje u inostranstvu po najnižim cenama do sada.
Ova usluga Vam omogućava da pozivate i fiksne i mobilne mreže u inostranstvu u čak 46 zemalja širom sveta po povoljnim cenama, već od 4,80 din/min, sa uračunatim PDV-om. Posebna povoljnost je ta što neke od najudaljenijih destinacija, poput Hong Konga, Kanade, Kine Sjedinjenih Američkih Država i Novog Zelanda, možete pozivati po istoj ceni od 4,80 din/min (sa PDV-om), bez obzira da li se radi o pozivima ka fiksnoj ili ka mobilnoj mreži.
Poziv se upućuje na isti način kao i kod uobičajenih međunarodnih poziva: 00 za međunarodni poziv, zatim pozivni broj zemlje i grada, i na kraju broj telefona koji se poziva.
Mesečnu pretplatu za InoCall Plus uslugu plaćate preko Vašeg redovnog mesečnog računa za fiksni telefon.
Tabelarni pregled destinacija i cena za pozive ka fiksnim i mobilnim mrežama u inostranstvu možete videti OVDE.


Mesečna pretplata za svaku od tri dodatne usluge iznosi samo po 99 dinara (bez PDV-a) i korisniku se naplaćuje preko redovnog mesečnog računa za fiksni telefon.
Zahtev za aktivaciju dodatnih usluga podnosi se pozivanjem Info servisa na broj 9813 ili odlaskom u neki od naših korisničkih servisa. Ukoliko se neka od dodatnih usluga ne deaktivira do kraja meseca, ona će biti automatski aktivirana za naredni mesec.
Deaktivaciju možete izvršiti u svakom trenutku pozivanjem Info servisa 9813.
Bez obzira na to kog datuma u mesecu ste izvršili deaktivaciju usluge, pretplatu plaćate za taj mesec, a uslugu možete koristiti do kraja meseca.
Deaktivacija usluge važi od prvog dana narednog meseca, nakon meseca u kome ste izvršili odjavu.
[ bachi @ 14.09.2009. 17:58 ] @
Citat:
Andjelko Gadzic:Noćni razgovori
Ako ste navikli da razgovarate u večernjim satima, odaberite novu dodatnu uslugu Noćni razgovori i pred Vama su dugi neograničeni telefonski razgovori!
Uz mesečnu pretplatu od samo 99 dinara (bez PDV-a) moći ćete da razgovarate sa Vašeg fiksnog telefona za 0 dinara svakoga dana, u periodu od 21:00 h do 07:00 h, u domaćem saobraćaju (mesnom i međumesnom).

Ovo je, nekada, bila normalna stvar, a sada dodatno naplaćuju.
[ Jbyn4e @ 14.09.2009. 20:28 ] @
@bachi
Nije. Kostala je 1 impuls, u mesnom saobracaju. U medjumesnom je bilo ako se dobro secam 50% popust.. Sad kosta 0 dinara i jedan i drugi. Ali ima i pretplatu :(

Po meni je ovo dobra pretplata. Ona za mobilne mi je bezveze zbog zaokruzivanja.

Inocall je naravno zanimljiv onima koji to dosta koriste.
[ calexx @ 16.09.2009. 11:01 ] @
Jel ovo postoji i za ISDN? Platim 99 i vratim se na ISDN flat, ništa neće da mi fali sa 128/128k svake noći.
[ Crno Srce @ 07.12.2009. 08:42 ] @
Koristim jednu od ove tri usluge iz štedljivog paketa (noćni razgovori) i zaista se može naći neka računica. Ali... koliko sam danas saznao od devojke koja radi u call centru (9818) sve tri usluge će biti samo aktuelne do 31.03.2010. a šta posle toga...ona nema informaciju...sa obzirom da se da primetiti da je u pitanju samo šetomesečni period,sve mi deluje kao neka promocija.
[ ORCA 2 @ 27.04.2010. 22:46 ] @
Da malo osvežimo temu...

Kampanja prodaje "Štedljivih usluga" je produžena do kraja godine, što znači da svi korisnici koji već imaju aktiviranu jednu ili više Štedljivih usluga, mogu da je koriste do 31.12.2010., dok i dalje postoji mogućnost aktivacije sve tri usluge (preko Korisničkog servisa 9818, sa telefonskog priključka za koji se traži usluga ili u poslovnici/korisničkom centru uz ličnu kartu nosioca pretplatničkog prava na uvid). Ostali uslovi korišćenja Usluge ostaju nepromenjeni.
[ vladanet @ 09.05.2010. 14:02 ] @
a kako se otkazauje ako neko nije zadovoljan.
[ ORCA 2 @ 09.05.2010. 14:37 ] @
Deaktivacija usluge se vrši pozivanjem Servisa 9818, sa telefonskog priključka za koji se traži deaktivacija (ukidanje) usluge ili ličnim dolaskom nosioca pretplatničkog prava u najbliži korisnički centar (poslovnicu) Telekom Srbija a.d. uz ličnu kartu na uvid.

Pretplata za dodatne usluge se naplaćuje u punom iznosu na mesečnom nivou, bez obzira na datum deaktivacije usluge. Ista će se ispostaviti na računu za telekomunikacione usluge kao posebna stavka u okviru dodatnih usluga, a od meseca u kome je aktivirana (uključena) usluga. Deaktivacija Štedljive usluge Noćni razgovori se vrši od 00:00 drugog dana evidentiranja zahteva, dok je rok za aktivaciju dodatne usluge Pozivi ka mobilnom i dodatne usluge InoCall Plus 48 časova od trenutka evidentiranja zahteva.