[ miki987 @ 14.09.2009. 18:19 ] @
cao svima, imam pitanje - molbu svima ko dobro zna sa mrezama da mi razjasni nesto.vec godinu dana imam adsl 1024/768 protok, imam ruter HG510, a sve to preko telekoma.nedavno sam u razgovoru sa jednim radnikom jedne privatne firme za wireles internet pricao o mom paketu i svasta nesto mi je napricao a ja povezao kockice i posumnjao 99% da me neko od komsija "podkrada" ovako stoji stvar: tada kada sam kupio pomenuti paket, lampica, koja se inace pali - treperi dok ima protoka, odnosno dok pc radi, je treperila dok je znaci pc aktivan.onda kada ga iskljucim ta lampica je prestajala da treperi - sada je to drrugacije, odnosno bilo da li je pc ukljucen ili iskljucen ona treperi t.j. ima protoka sledeca stvar, a zbog kojeg vam se obracam je sto mi ovaj lik kaze da je tom ruteru vrlo lako prici uz pomoc "stapa i kanapa" te se neko lako moze konektovati na njega i koristiti MOJ internet sada ja sumnjam i pokusavam da preko one sifre admin i ztonpk pristupim parametrima i izmenim nesto sto se zove "WEP KEY" kako niko osim mene ne bi mogao koristiti isti ALI ja to ne umem pitanje da li je ovo sto ovaj lik prica istina ili proseravanje navodnih "programera" koji "sve znaaju i razumeju i mogu" ili je zapravo istina ako jeste, vidim da postoje i neke vrste upgrade-va pa ako da molim vas dajte mi neki link i upustvo KAKO DA ZASTITIM moj ruter hvala unapred |