[ sasaimaja @ 14.09.2009. 21:39 ] @
ujka Sam mi ostavio 5k eura,pa sam malo dumao gde uloziti,a da ne ispari...izmedju ostalog ideja mi je poceti nesto na netu. pa ako imate predloga u sta na netu uloziti ove novce...?
[ Aleksandar Klickovic @ 16.09.2009. 07:27 ] @
I)

U kola.. Solidna.. sa plinom..

Onda se prijavis za komercijalistu ili mercandajzera, traze ljude po raznim firmama, pogotovo ako imas svoje vozilo (placaju ti amortizaciju i gorivo uglavnom).

II)

Na netu ti je isplativ neki affiliate program, ali za inostranstvo. Obavezan neki sistem procesuiranja kartica (gcheckout, ili nesto u inostranstvu, itd...)
Pokrij sto veci rang, od programa, igrica (na kojima mozes dosta da zaradis), lekova, dodataka ishrani, svega svega... welness industrija cveta (novanutria, herbalife, avon, itd...). Najbitnije je da gledas globalno. Pare potrosi na kvalitetan sajt (zovi mene :), i na par ljudi koji ce da ti konstantno rade na promociji i stvaranju novog unikatnog sadrzaja (tipa reviewi za igre, opisi i upotreba proizvoda, snimis filmice o sminkanju sa nekim cicama i u pozadini prodajes tu sminku iz avona, najbanalniji primer), i radi samo sa velikim i proverenim firmama. Ili odradi fransizu za neke poznate prodajne sajtove.

III)

U Srbiji ti treba samo dobra ideja, nikako stare sazvakane sto puta, jer je trziste malo i svi znaju uglavnom sta postoji. A dotle pare na kamatu ili na berzu :)
[ websurfer @ 23.09.2009. 00:32 ] @
...domaining?