[ Stefan Markic @ 19.09.2009. 16:24 ] @
| Koji god disk ili memory stick da ubacim, sistem ga ne prepoznaje. Kada ubacim memory stick sistem ga vidi kao 'Removable Disk', ali kada zelim da mu pristupim dobijem sledecu poruku:

Mislio sam da se nesto zeznulo na memory stick-u i pokusao sam da ga formatiram sa admin naloga:

A kada ubacim bilo koji disk sistem nista ne prikazuje, kao da nije ni ubacen.
Koristim Windows XP SP3.
Zna li neko kako da popravim ovo?
Na Linuxu mi sve radi kako treba, tako da ne verujem da je do hardvera. |
[ nanoextreme @ 19.09.2009. 19:55 ] @
Hmmm,sjecam se da sam davno imao slican problem.
Mislim da mozes otvoriti memory stick tako sto klikneš desni klik na njega i "browse". Međutim,time neces rijesiti problem,nego to samo pomaže da otvoriš Stick/disk...
[ maksvel @ 19.09.2009. 20:20 ] @
Da li ti je sistem čist od virusa??
[ Stefan Jocic @ 19.09.2009. 20:26 ] @
Ako je u pitanju USB Flash disk onda je sigurno do nekog virusa. Proveri računar i USB Flash disk sa nekim AV.
[ Catch 22 @ 19.09.2009. 20:59 ] @
^ Najverovatnije da nije čist od gamadi... (?!) U tom slučaju bi prvo trebalo eliminisati gamad (pogledati slične teme na forumu
Zaštita)!
Možda bi moglo da pomogne (dole navedenim redom):
Čišćenje svih USB drajvera
FixDrive 1.3
Panda USB and AutoRun Vaccine
[ Stefan Markic @ 19.09.2009. 23:07 ] @
Citat:
jockeal: Ako je u pitanju USB Flash disk onda je sigurno do nekog virusa. Proveri računar i USB Flash disk sa nekim AV.
U pitanju je svaki CD/DVD/memory stick.
[ Stefan Jocic @ 19.09.2009. 23:30 ] @
Onda ti je sigurno u računaru neki virus, čim imaš problema i sa CD/DVD. Pogledaj slične teme u forumu Zaštita, verujem da ćeš naći rešenje, a ako ne pokreni novu temu tamo.
[ Stefan Markic @ 29.09.2009. 17:12 ] @
Obrisao sam NOD32 Antivirus i sve se vratilo u normalu. Nije kriv NOD, vec jedan fix koji sam koristio za njega.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.