[ nikola985 @ 20.09.2009. 15:47 ] @
cao svima moj problem se sastoji u tome sto ne znam postoji li neki reg ili prosto neko resenje da se iskljuci internet (po potrebi) ali da mreza funkcionise radi se o 6 racunara u firmi gde radim. 5 racunara umrezena preko swicha-a, sve radi besprekorno ovaj jedan (sesti) se koristi za pristup 5 racunara preko remote-a (dameware) internetu ALI SAMO po potrebi, dakle ono sto meni treba je resenje da se internet SAMO TADA ukljuci (normalno bez obzira koji korisnik od ovih 5 racunara pristupa njemu) da pojednostavim razlog tome sto radim je zastita racunara (podataka) od eventualnih upada spolja, pa mislim da je to najbolje i najsigurnije resenje, dakle svako od tih 5 racunara pridje 6om po potrebi i tada kada udje da aktivira internet rucno,zavrsi to sto hoce, iskljuci internet a da mrezu NIKAKO NE DIRA usput moze li mi neko reci kako radi "mirror" u dameware-u ja umem da udjem u racunar ali se on izbaci na window log on,dok meni treba da se na tom racunaru prati sta ja radim? [Ovu poruku je menjao nikola985 dana 20.09.2009. u 17:00 GMT+1] |