[ parmin @ 23.09.2009. 21:48 ] @
Imam Telekomov modem i izbrisao sam mu konekciju. Sada je problem jer ne umem da napravim novu konekciju. Molim za pomoć. Ne mogu da napravim ikonicu za izlaz na internet. |
[ parmin @ 23.09.2009. 21:48 ] @
[ Mister Big Time @ 24.09.2009. 02:24 ] @
Pravo pitanje je da li je obisana cela konekcija iz Network Connections, ili samo shortcut sa desktopa? Ako je ovo drugo, u Network Connections je ostala konekcija pa je lako ponovo napraviti shortcut.
Ako je pak obrisnaa cela konekcija, lako je napraviti novu, samo treba procitati manual koji je stigao od provajdera i eventualno pokrenuti setup sa CD-a koji je dosao uz uredjaj. To je uopsteno, moramo znati o kom uredjaju je konkretno rec.... P.S. Telekomova podrska je duzna da resava ovakve stvari, stoga i to je dobra (verovatno i brza) solucija. "Jedan poziv menja sve" ![]() [ Catch 22 @ 24.09.2009. 08:45 ] @
U slici, bez reči... (ako treba dodatno objašnjenje ti kaži)
[att_img] [ Mister Big Time @ 24.09.2009. 16:44 ] @
Catch 22, mislim da on nije ni imao LAN vezu sa modemom vec verovatno ima neki USB modem pa je zato isao na Dialup, i treba da povrati dialup konekciju koja 'zove modem'.
[ parmin @ 24.09.2009. 21:05 ] @
Dobro je. Problem je bio u kablu. Kada izvučem kabl od modema i kada ga vratim nazad u mesto za usb priključak ili već kako se to zove, trebalo bi da mi pokaže u desnom donjem uglu da je pronađen nov hardver. Međutim, ono to ne pokazuje. Moram nekoliko puta da uključujem i isključujem da ono prihvati. I posle nekoliko puta je prihvatilo i taj kabl ću verovatno morati da zamenim. Inače konekcija mi je jako slaba, što znači da ne stiže ni do 40kbps, ma šta to značilo. A znam da je ranije i preko 150kbps.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|