[ nin0 @ 23.09.2009. 21:54 ] @
Danima vec pokusavam da osposobim ovaj rt61 legacy driver i nikako mi ne uspeva.Instaliram sve po propisu, bleklistujem stari rt61pci i nakon restarta ne mogu da uspostavim konekciju. Inace kartica je D-Link DWL-G510 a legacy driver sam skinuo sa http://rt2x00.serialmonkey.com/wiki/index.php/Downloads Instalirao sam i Rtutilt-alatka koja ima istu svrhu kao i network manager. Sve ovo pokusavam na Linux Mint 7 a konektujem se na wireless router sa wep sifrom. Ne samo sto nemogu da se konektujem vec i nemam info o jacini signala za bilo koji router sa wep/wpa/wpa2 enkripcijom.Evo sta sam redom odradio prilikom instalacije: 1. sudo killall NetworkManager 2. sudo rmmod rt61pci rt2x00pci rt2x00lib 3. sudo gedit /etc/modprobe.d/blacklist # i dodam blacklist rt61pci blacklist rt2x00pci blacklist rt2x00lib 4. instalacija legacy drivera tar zxvf rt2500-cvs-2009041204.tar.gz cd rt61-cvs*/Module sudo make sudo make install 5. modprobe rt61 6. sudo gedit /etc/modules # tu na kraju dodam rt61 7. Restart Ovaj driver mi treba jer ima naprednije funkcije od ovog sto ide uz sistem (postavljanje u master, AP, monitor mod, info o noise level...) Nadam se neko ima iskustva s ovim driverom ili zna kako da sve ovo dovedem u red.Prevrnuo sam brdo sajtova na ovu temu al nista dok se ne prozbori na srpskom |